The Vampire Diaries : Caroline Forbes Stili

by - 11:00

Merhabalar,
Yine doğru dürüst yazı yazamadığımın farkına vardığım günlerden birindeyim.Ama bu post da çok uzun sürüyor açıkçası.Bu postta severek takip ettiğim The Vampire Diaries dizisinde bayıldığım karakter Caroline Forbes'ın stilini inceleyeceğiz.Kendisi dizide en sevdiğim karakter ve Klaus'la ona bayılıyorum.Bence Tyler'ı atsınlar,yani Klaus dururken o kim :D

Caroline Forbes'ten kısaca bahsetmem gerekirse ; En başta insanken aşırı havalı bencil biriyken ,Damon tarafından vampire dönüştürülerek(öyleydi sanırım) olduğu kişinin tam tersi çok iyi bir insan oluyor.Stefan'la kankalar,ama son sezon aralarında bişi olabilirimsi ihtimaller vardı.Klaus'la çok yakışıyorlar,ölüyorum bitiyorum onlara,keşke Klaus geri dönse sevgili olsalar(bir bölüm geri döndü yattılar).Tyler'a aşık,artık ne buluyorsa.Neyse hayatı çok karmaşık,çünkü dizide olay bitmiyor.Ama dizide ki en mutlu,hayat dolu karakter de o.Bence rolünü artırmalılar,hatta başrolü ona versinler.Bu sırada da kendine dikkat etmeyi ihmal etmiyor.Yakından bakalım Caroline Forbes neler giymiş?




Dizide bol bol partiler,maskeli balolar,balomsu etkinlikler çok oluyor.Caroline da genelde bence en güzeli oluyor.En sevdiğim elbisesi tabi ki unutamadığım bölüm olan Klaus'la dans ettikleri baloda Klaus'un aldığı elbise,uçuş uçuş.Çok yakışmış bence Caroline'a .Bayıldım elbiseye.Klaus çok zevkli adamsın,canımsın.Birde o balık gibi olan beyaz elbisesi çok şık.Gerçekten saçıyla birlikte çok zarif olmuş.Hangi bölümdü hiç hatırlamıyorum açıkçası.Birde dizide yok 90'lar,yok 70'ler filan oluyor.Caroline da kılıktan kılığa,ama iyi oluyor ya.Baksanıza kırmızılı ve pembeli  kıyafetlerine !


Spor halleri de böyle,genelde her renkten kıyafet giyiyor.Ama canlı renkleri daha çok tercih ediyor Caroline.Bence de tam onun kişiliğini yansıtıyor çünkü.Birde gördüğünüz gibi Caroline korse cennetine düşmüş gibi,sürekli olarak kıza korsemsi kıyafetler giydiriyorlar.İlerde ne demek istediğimi tam olarak anlayacaksınız.Ondan şimdilik bu konuyu kapıyorum.


Yabancı dizilerde her kıyafetin üstüne illa ceket giydirmek zorundalar sanırım.Caroline da benim gibi kot ceketten vazgeçmeyenlerden.Nerdeyse her bölüm onu ceketli görebilirsiniz ama daha çok kot ceket tercihi.Çok da yakışıyor bence.Ama bazı kıyafetlerin üstüne hiç olmamış.Herşeyin üstüne de kot ceket giyilmez ki yani.Vur demiş öldürmüşler biraz bence.Bu tabir çok iyi oldu bence.


Caroline'ın balo elbiselerine nazaran daha sadeleri de böyle.Bence o ortadaki elbise muhteşem.Onu birinin cenaze törenin de giymişti.O muhteşem sırt dekoltesi,elbisenin modeli filan harika bence,ben bayıldım öldüm bittim.Ayrıca gördüğünüz gibi Caroline saçlarını genelde orta boy da  kullanıyor.İlk sezonlarda sık sık saçlarını değişik yapmasına karşın,son sezonlar sürekli dalgalı olarak kullanıyor.Bence yakışıyor bu saç modeli ona.Birde saçlarını yandan ayırması var tabi,bu hiç değişmedi.

Aksesuar olarak çoğunlukla fular ve kolye tercih ediyor.Pantolonların altına ise botlar ve çizmeler tercihi.Ben genel olarak Caroline'ın tarzını seviyorum.Arada beni hezimete uğratsa da bazen o kadar güzel giyiniyor ki gözlerim kamaşıyor adeta,ondan öbürkileri es geçiyorum.

Bugünde The Vampire Diaries dizisinden çok sevilen karakter Caroline Forbes'ın stilini inceledik.Haftaya bakalım kimi inceleyeceğiz? Sizlerin önerileri varsa alabilirim.
Şimdilik görüşmek üzere
Siz Caroline Forbes 'ın stilini nasıl buldunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Çok güzel ve özenli bir yazı olmuş :) Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Benimde en sevdigim karakter isigi cok yuksek. Klaus keske donse bu arada su korse mevzunu merak ettim anlatsana bisi mi kacirdim dizide : D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok kız bişi kaçırmamışsın :D sonraki resimlerde dikkat ettiysen yine kot ceketlerin içine de korse vs. giymiş.Hani abartmış yani.Ondan bahsettim :D

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe