Ne Okudum ; Mart Menekşeleri

by - 11:30

Kitabın Adı: Mart Menekşeleri
Orijinal Adı: The Violets Of March
Yazar: Sarah Jio
İngilizceden Çeviren: Nihan Giray
Yayınevi: Arkadya Yayınları

Bu yazarın diğer kitabı Böğürtlen Kışı adlı kitabını çok severek okumuştum. Hemen ardından bu çok sevilen kitabını da aldım ve okudum.Kesinlikle muhteşem bir kitaptı.Ben kurguya filan bayıldım.Kitap diğer kitaba göre daha akıcıydı bence.İlk olarak zaten kitap kapağıyla beni etkiledi,çok sade ve şık bir görüntüye sahipti.

Kitap konu olarak; Kocasından boşanan Emily'nin kafasını dinlemek için yengesi Bee' nin yanına Bainbridge adasına gidiyor.Orda odasında bulduğu sahipsiz günlüğü okumaya başlıyor ve bu yazar olan Emily'i günlüğün ardından sürükletiyor.Günlükte adı geçen Esther ve Elliot 'un aşkına tanıklık ediyor.Bu günlüğün ardından büyük aile sırlarının yattığını bilsede araştırmaktan kendini alamıyor.Bu araştırma sırasında Emily'nin hayatında da kimi değişiklikler oluyor tabi.Daha fazla -spoiler- vermeden konu anlatımını bitiriyorum.

Kitap kesinlikle ilk andan itibaren insanı sürüklüyor.Aşk ve gizem seviyorsanız bu kitabı kaçırmayın.Olayların döngüsü açıkçası beni çok şaşırttı.Özellikle Bee hakkında öğrendiklerim beni bozguna uğrattı.Kitap o kadar güzel bir hikayeyle sarmalanmıştı ki adeta heyecandan yerimde duramadım okurken.Bir solukta bitirmeye kıyamadığım bir kitaptı şüphesiz.Bu süprizlerle dolu kitabı kesinlikle okuyun derim ben.Ağlak kitaplara ayrı bir düşkünlüğüm var... Mendilinizi yanınızda tutarak okuyun derim ben..
Yazarın Türkiye'de çıkan diğer kitabı olan Yağmur Sonrası adlı kitabını okumak istiyorum,sırada o var gibi.Bence bu kitabı kesinlikle okuyun.Vakit nasıl geçiyor anlamıyor insan.
Puanım; 9/10

"Hayat, birine Seni Seviyorum demenin kararsızlığını yaşamak için çok kısadır..."

Siz bu kitabı okudunuz mu? 
Sevdiniz mi?
Keyifli okumalar şimdiden

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Bende okuyorum sona yaklaştım harika bir kitap yorumunuza katılıyorum.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe