Kaçak Gelinler : Şebnem Gürsoy Stili

by - 17:28

Merhabalar,
Günlerdir doğru dürüst yazamamanın verdiği telaşla günlerdir uğraştığım bol resimli bir yazı yazıyorum,telafi niyetine.Bol bol bu sezonun modasını görücez aslında bu postta.Bugün sizlerle birlikte yazın sıkı takipçisi olduğum Kaçak Gelinler'den bir karakterin stilini ortaya dökeceğiz. Bu kişi tabiki de herkesin sevdiği Şebnem Gürsoy. Gerek konuşmalarıyla olsun gerekse dizide giydiği üstün cesaret gösteren kıyafetler olsun hep ilgi çeken bir karakter kendisi.

Şebnem Gürsoy dan kısaca bahsetmem gerekirse; kendisi Arda ile evlenicekken Arda'nın son anda masadan kalkması ile onun peşinden fırlamış İstanbul'a gitmiş zengin tek aile çocuğu biraz şımarık bir kız. Sonrasında Arda'nın yakın arkadaşı olan Selim ile tanışıyor ,ne kadar atışsalar da ilerki bölümlerde anlıyoruz ki bunlar aşıklar.Şebnem bu aralarda Arda'yı kendine döndürüp,sonrasında Arda'nın ona yaptığı gibi onu ortada bırakıp intikamını alıyor. Genelde oldukça dikkat çekici ve güzel giyinen Şebnem'in stilini yakından incelemek istedim.Çünkü gerçekten çok iyi parçalar var arada.Bakalım Şebnem Gürsoy neler giymiş?

Tabiki de ilk olarak gelinlik tercihlerine bakalım.Aslında üç gelinlik değiştirse de ben iki tanesini gösterme gereği hissettim.İkincisi bence çok güzel,yani son giydiği.Hatta mükemmel bir gelinlik.Sadece saç kısmına takıldım.O da gelinliğin yakası olsun yakışmış diye düşünüyorum.Bir de ilk giydiği gelinliğin altındaki ayakkabı çok güzelmiş,hatta ben bu ayakkabının babetini de görmüştüm .Ayakkabı Duygu Ergör 'ün tasarımı.Bence muhteşem bir ayakkabı.Bu ayakkabı sanırım romantik komedi filminde birinin ayağında daha vardı.
Şebnem Gürsoy çoğu zaman çok güzel giyiniyor bence.Şimdiye kadar beğenmediğim 5 kıyafeti anca ya vardır ya yoktur.Yukarıda da gördüklerini Şebnem'in tercih ettiği en spor elbiseler,ama bir o kadar şeker ve zarifler bence.Özellikle yeşil elbisesinin zarifliğine bayıldım.Sizde benim gibi o elbiseye bayıldıysanız sizlere ipucu elbise Bershka markasına ait.Ayrıca o beyazlı ayakkbıyı şu kıza sürekli giydirmelerindeki amacı benimseyemedim ve sevmedim.Cupcake'li elbisesi ise yenicek cinsten,H&M markasına ait.

Tasarım ürünleriyle de göz dolduruyor ayrıca ekranda.Ortaki resimdeki kıyafet Zeynep  Mayruk imzalı.Şebnem zaten dizide çoğu zaman Zeynep Mayruk imzalı kıyafetler taşıyor.Birde Fulden Karayel.Ve gerçekten çok yakışıyor.Gördüğünüz gibi genel bir renk tercihi yok kendine yakışanı giyiyor ve yakıştırıyor da.Ama genel tercihi kısa kloş etekler,elbiseler,crop toplar,büstiyerler.E bunları giyicek cesaret bir tek Şebnem Gürsoy'da olur zaten :D

İzleyenleriniz vardır belki,kızımız işe başladı.Ofiste takılırken de genelde siyah ve beyaz renkleri kullanmayı tercih ediyor.Genelde de üstüne ceket giyiyor.Bu ofis tarzını ben ona yine çok yakıştırdığımı söylemeden geçemicem.Saçlarına da değineyim unutmadan genelde salaş dalgalı bıraksa da arada kıyafetine uygun olarak topuz yaptığı ve topladığı saçları yine çok yakışıyor.

Dediğim gibi genelde cesur takılmayı seviyor Şebnem. Giydiği crop toplar ve büstiyerler bunun kanıtı.Crop topların altına çoğunlukla mini kloş etekler tercih ediyor.En çok yine ortadaki resimlerdeki tercihlerini sevdim.Alttaki crop top'u Zeynep Mayruk imzalı yine.Mükemmel olmuş bence.Etekleri genelde Stradivarius ve Bershka markasına ait.Arada bir Şebnem'i böyle görünce ah "ahh bu crop toplar niye bende böyle durmuyor" diye söylenip duruyorum.Aslında cevabı çok basit "ayva göbeğim sağolsun" ...Neyse..

Son olarak davetlerde olsun partilerde olsun kızımız her daim şıklığını sergiliyor.Her zaman şık ve güzel.Resimleri incelediyseniz eğer hiç pantolonlu resmi yok Şebnem'in.Giydiği nadir anlardan birini yakalayınca bir de o da mükemmel olunca koymadan geçemedim buraya sıkıştırdım.Aksesuar konusunu atlamadan geçeyim; Genelde kolye tercih ediyor Şebnem arada da taktığı küpeler oluyor ama bileklik,bilezik taktığına denk gelemedim,nadir yani.
Son olarak Şebnem Gürsoy'dan biz kızlara bir özlü söz ile bu yazıya veda ediyorum.Gördüğünüz gibi Şebnem Gürsoy stiliyle benden tam not aldı.Dizinin stilistlerinin ellerine sağlık..Şebnem'e söyleyecek söz yok,herşey mükemmel.Bizler de örnek alalım.
Bugün de Şebnem Gürsoy stilini inceledik.Haftaya başka birinin stilini yakından inceleyeceğiz.Diziye ara versem de Şebnem'in kıyafetlerine arada bir göz gezdiririm sanırım,kaçırmamak lazım.Selin Şekerci'yi de takdir etmek lazım tüm kıyafetleri çok güzel taşıyor,ayrıca rolüne de "cuk" oturmuş kendisi.
Şimdilik görüşürüz,
Siz Şebnem Gürsoy'un Stilini nasıl buldunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

10 kişi dedi ki

  1. Özellikle ofis stiline bayıldım 2 renk ile ne güzel kombinler yapılmış :) Diğer kıyafetleri ise tam karaktere uygun cesur, iddaalı ve ben burdayım diyen cinsten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ofis stili gerçekten çok hoş.ilerde örnek almam lazım .. :D

      Sil
  2. Harika ele almışsın şekerim :) Şu yüksek bel kloş minilerine hastayımmmm xxs olduğum zaman giycem kesin :Pp

    YanıtlaSil
  3. Kombinler güzel ama şimdi yiğidi öldür hakkını yeme şebnemede ne giyse yakışıyor :D

    YanıtlaSil
  4. bende de var ama dedinz gibi göbgm saglsn ama boş oldugm zamanlar da spor yapıyorm ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende yapıyorum ama bir yiyince yerine geliyor o göbeğim.Neyse kabullenmek lazım :D

      Sil
  5. Stilini beğeniyoruz, oyunculuğu da başarılı...

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe