2. Sonsuz Kitap Mutluluğu Blog Turu: Çikolata Tadında Hayat / Kitap Yorumu

by - 11:21

Blog turumuzun son gününden herkese merhaba, bugün sizlerle kitabımızın yorumunu paylaşacağım.

Okumak için çok beklediğim bir kitaptı Çikolata Tadında Hayat kitabı.Kapağı özellikle benim için oldukça dikkat çekiciydi.Yani çok şekerdi.Bizim de ilk blog turumuz olduğu için bir nevi heyecan içindeydim.Kitabı 2-3 günde bitirdim.


Kitap romantik komedi filmlerini anımsattı bana.Kitap Amerika'da işinden kovulmuş Hannah'ın İngiltere'ye yeni bir hayata adım atmasını anlatıyor. Londra'da barda tanıştığı Mark sayesinde iş hayatına ilk adımı atıyor İngiltere'de.Mark'la sonra Bay Potansiyel,Barry en sonda Sam ..Bakalım Hannah aşkı İngiltere'de bulabilecek mi? İngiltere'de yaşayabilecek mi?

Ben en çok Stacy karakterini sevdim kitapta.Özellikle Prens'le ilgili bölümde çok güldüm.Hannah'ın kendi kendine kitapta konuşması çok samimiydi.Arada kendimi ona benzettim.Aşk hayatında özellikle gel-gitleri filan.Kitap genel olarak aynı seviyede gidiyor.Ama okurken kesinlikle sıkmıyor bence.Okuduktan sonra bana tam olarak umduğumu verdi,fazlasını değil.

Bazı kitapların sonları olmuyor ya ,bu kitapta da öyleydi.Ben sonu olmayan kitapları sevemiyorum,yani kitabın bana göre kötü de olsa iyi de olsa bir sona bağlanması lazım.Ucu apaçık kalan bir kitaptı bu da. Noldu sonunda Hannah nereye gitti? Kimle mutlu oldu? filan diye geleceğe dair sorularım yanıtsız kaldı.Yani son sayfa hariç severek okuduğum bir kitap oldu.Boş vaktinizde sizlere de okumanızı tavsiye ederim.Son olarak Altın Bilek Yayınları'na turumuza katkıları için teşekkür ediyorum.


Not: Biraz önce öğrendiğime göre kitabın devamı da varmış.Neyse o zaman çok iyi.Merakla devamını bekliyorum.Hannah'ın macerasını okuyun :) 

Unutmadan turumuz bitmeden facebook çekilişimize katılmayı ihmal etmeyin.

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Merhaba, Altin Bilek Yayinlarinda kitap editörüyüm. Yorumunuza eklemek istedim Cikolata Tadinda Hayat, serinin ilk kitabı olduğu için sonu sizi tatmin etmemis, Hannah'in maceralari 2 kitap daha devam edecek...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben hiç bilmiyordum.Teşekkürler bilgi için,hemen dip not olarak yazdım

      Sil
  2. Uuufff sende görüpte meraklandığım bir kitaptı. Şimdi merakımı ikiye katlattın. En kısa sürede alacaklarım listesinden alınanlar listesine aktarılabilir hehe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehe canım hemen oku ,yorumlarını bekliyorum o halde :D

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe