Avon Senses Mystique Duş Jeli

by - 18:54

Benim duş jeli hastalığımı biliyorsunuzdur.Ne kadar duş jelim olsada gördüğüm yerde alıveririm bir tane.Bunuda yıllardır kullanırım,bıkmadan usanmadan .Yani dönüp dolaşıp bunu alırım.Çıktığından beri Avon'dan bunu kullanıyorum.Zaten Avon'un duş jelleri ve banyo köpükleri ayrı bir güzel oluyor bence.Bu bendeki 750 mL .Düşünün artık kaç aya biter?Bunun kokusu bence bir muhteşem.İnsanın içini ferahlatıyor.

Saatler boyu bir kalıcılığı yok .Duştan çıktıktan yarım saat sonra etkisi kalmıyor.Ambalajı genel olarak zor açılıyor duştayken.Biraz daha kullanışlı bir kapak yapabilirler bence.Suda lifle birlikte hemen köpürüyor.Azı bile yetiyor ,köpürmesi için.Ayrıca fiyatlarıda kampanlayalarla birlikte çok uyguna gelebiliyor.Ben ne kadara aldığımı hatırlamıyorum açıkçası ama çok uygundu gramajına göre.Bence duş jeli arayışındaysanız,bir deneyin derim.

Şimdilik benden bu kadar,
Sevgilerimle


Bunlarda İlgini Çekebilir

5 kişi dedi ki

  1. evt kokusu çok hoş ve benim 5. şişem olacak :)) avonun duş jelleri çok güzel ama dediğin gibi kokusu kalıcı değil fiyatı da 4-5 tl arası cnm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D evet yani duş jeli işte kalıcı olmasada olur

      Sil
  2. bende severek kulananlardanım mm

    benımde bloğuma beklerım sevgıler*-*

    YanıtlaSil
  3. Ben bu duş jelinin kokusuna ba-yı-lı-yo-rummm :) Bu arada cnm ben takipledim zannediyordum. Yeni fark ettim. Hemen takibe aldım ;)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe