Neler Aldım ? #12

by - 18:25

Dün bahsettiğim bayram indirimden bugün yararlandım sonunda.Gratiste şok oldum diyebilirim.Çok büyük ümitlerle gitmiştim.Biraz sorunlu geçti benim için alışveriş.Sadece ihtiyacım olan şeyler aldım bu sefer.The balm standı boşalmıştı nerdeyse bu sefer.İstediğim eyelinerı alamadım.Alamadığımdan bende Maybelline'in çok bahsedilen eyelinerına yöneldim.Fiyatına baktım 24,5 tl yazıyordu.Etikette üzerini çizmişler 16,75 yazıyor.Kadına soruyorum bu mu indirimli fiyatı evet diyor.Sonra kasaya gittim,15 tl okuttular.Hayır kadına diyorum ki 24,5 un yarısı 12,25 değil mi? 15 nasıl oluyor? %50 indirim yok mu? Evet diyorlar.E nasıl oluyor ozaman?Kimse bana açıklama yapamadı doğru dürüst. Başka eyeliner bulamadığımdan almak zorunda kaldım. Şimdi evde denedim ve kuyruk kısmını yapamıyorum.Baya bir elimin alışması gerekicek sanırım.

Sonra pudra almam gerekti onuda denemek için The Balm'dan aldım.Biraz Rimmel'e göre kazık yedim gibi geldi.Düşündüm ki 2 tane Rimmel pudra alırım ya ben gibisinden .Ama aldım.O da 16,75 tl gibi bir fiyata indi.Sonra da göz kalemi almam gerekti.İlk olarak Maybelline 'e gittim.Kadın 3 tl indirime girmiş. line bişey hatırlamıyorum onu önerdi.Sonra Essence standında Long Lasting denilen kalemi alabilirsiniz.3,75 gibi bir fiyatı var dedi.Sonra aldım.Gratis kartımı verdim.Kasada toplam fiyatı 35,01 dedi.verdim sonra fişe baktım.Kalemin fiyatı 5,5 tl.Ya sinirimden öldüm.İçine birde minik tester duş jeli ve tester koymuşlar.Sonra bir bakarım ki duş jelinin kenarlarından dökülmüş.Poşet batmış.Gel de kızma yani.Sonra fişte Gratis kartı kullandığıma dair hiçbirşey yok.Anlamadım o kadar alışveriş yaptım,hiç mi tl'm birikmedi?1-2 liranın lafını ediyorum diye yazabilirsiniz ama orda çalışıyorsun sen indirim olucaksa fiyatları doğru dürüst yaz ama dimi.Normal fiyatlarını doğru yaz hiç olmadı.Neyse böyle garip bir alışverişti.Yazımı okuyan bir Gratis uzmanı varsa eğer bu sorunumu dikkate alsınlar lütfen.
Benim için günün en güzel alınan şeyi "atom" oldu sanırım.Bir an önce iftar olsada yesem :D


Siz neler aldınız bu indirimden?

Bunlarda İlgini Çekebilir

19 kişi dedi ki

  1. Ne wet n vild ne de the balm standı doluydu.İstediğim hiçbirşeyi bulamadım bende:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen .İndirim olucağı zaman stoklar bitiyor şaka gibi :(

      Sil
  2. Bu yazılanları okudukça Gratis'ten alışveriş yapmak istemiyorum.
    Gülle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir daha böyle bir olay olursa alışveriş yapmayı pek düşünmüyorum.Çünkü gerçekten çok sinir bozucu ..

      Sil
  3. Aaa çok saçma olmuş ama bak bende sinirlendim şimdi. Dışarı çıkabilirsem bugün bir uğrayıp eksik bir iki şey almam lazım ama bunları gördükçe ayağım geri geri gidiyor. Ben en son alışveriş yaptığımda kasada ki kızı dövmemek için zor tuttum kendimi -.-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de bana sor canım.Sinir oldum adeta.Bazı çalışanlar var ki çok şey bilirim havasında bir halt bildikleri yok.Gıcık oldum bak yine ..Tutmasaymışsın keşke sende kendini :D benim intikamımı da aradan çıkarırdın

      Sil
  4. Benimde başıma benzer durumlar geldi tatlım. Gratis kartı ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hala puanım gözükmüyor ayrıca çalışanlarda indirimden bi haberler. Malesef gratis popülerleştikçe bozulan markalardan :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende anlamadım gitti.İlgi alaka gittikçe azaldı,baya bir bozuldu dediğin gibi.

      Sil
  5. Bende rosmandan 12,40 a aldım Maybelline yi. Bu indirimlerde en beğendiğim genelde Rossmann oluyor. Bindirip indirmiyorlar tadı çıkıyor böylelikle =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burda yok ki Rossman .Duyduğum kadarıyla gerçekten Rossman indirimleri çok iyi oluyor.

      Sil
  6. Güle güle kullan canım hepsini. :)

    YanıtlaSil
  7. Canım eyelinerda yasadıgın sorun soyle. Once normal %40 indirim dusuyor. Daha sonra kart kullandıgın icin %50 oluyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım zaten the balm daki pudra ya itirazım yok ki,maybelline 'e itirazım var benim :(

      Sil
  8. Yazını yeni gördüm de bir şey dikkatimi çekti. Eyeliner'ı 12,75e almışsın için rahat olsun :) 15.00'in altında Gratis indirimi yazıyor -2,25 düşüyor. Bazen çalışanlar bilmiyor neden öyle olduğunu. Gratiste indirimli ürünlerde stok sorunu ve fiyatlarin birbirini tutmaması hep olan bir şey. Hayır madem ürün bitti etiketi kaldır yani. Güle güle kullan aldıklarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) gratisin öyle saçma bir sorunu var gerçekten

      Sil
  9. Başına ne kadar şansızlık gelmiş ya :/ Üzüldüm.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe