Sinemada İzlememelisiniz;El Cin

by - 01:56



Bugün bir hata yaparak El Cin filmine gittik.Sinemada hiçbirşey olmadığı için gittik.Keşke gitmeseydik.Türklerin korku filmi çekemediğini biliyorduk,ama bu denli kötü,saçma olacağını düşünemedik.

Filmin ilk yarısı o kadar sıkıcıydı ki anlatamam.Bizim Türklerin korku filmi anlayışı son ses yüksek çığlık seslerinden ibaret hakikaten.İkinci yarınında ilkinden pek farkı yoktu.Saçmalığın daniskası bir filmdi.Sadece filmin son 10 dakikası iyiydi.Ama sonu berbattı.Bir tek olayların gerçek olması beni etkiledi.Cin niye napmışlar ,saçmalıktı.Bide kalın sesler yok mu beni güldürdü.Neyse işte öyle.



Sakın bu filme gitmeyin demek istedim sadece :)

Sevgilerle.

İyi geceler...

Buarada kitap listemden ilk kitabını bitirdim,ikincisine başladım bile.İlk olarak Şeker Portakalını okudum.Yorumlarımı paylaşıcam bir sonraki postumda.

Bunlarda İlgini Çekebilir

8 kişi dedi ki

  1. ben de böyle düşünerek gitmedim demekki iyi etmişim:)

    YanıtlaSil
  2. Zaten üç harfliden başka bir konu bulamıyorlar, onlarda rezalet.. Sinema verdiğin paraya yazık olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen verdiğim paraya,harcadığım zamana çok yazık oldu.

      Sil
  3. Ben Hasan Karacadağ filmlerinden gerçekten etkileniyorum. Efektler, senaryo vs. değil, dediğin gibi filmlerini gerçek hikayelerden alıyor olması ürkütücü. Dabbe'nin son filminin sadece özetini okuyup, fragmanını izledikten sonra bir hafta yalnız kalamamıştım evde :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olayların gerçek olması zaten tek ürkünç olan şey.ben kalamamıştım evde tek. :(

      Sil
  4. Korku filmi delisiyim diyebilirim ama dediğin sebeplerden Türk korku filmlerine karşı bir ön yargım var. Ha, yabancılar çok mu şahane korku filmi yapıyorlar dersen evet onlarda da kötü olanlar var. Gerçek bir korku filmi yapmak dram veya komedi türüne göre daha zor sanırım problemin temel sebebi bu.

    Hasan Karacadağ' ın filmlerinin konu olarak Türkleri etkilediği bir gerçek ama bir de adamakıllı çekebilseler tadından yenmez. Türk korku filmlerinden sadece "Büyü" yü beğendiğimi söyleyebilirim.

    Bu filmin kötü olduğunu tahmin ediyordum ki yorumun tahminimin doğruluk oranını yükseltiyor buna rağmen yine de izlemek isterim. Korku filmi tutkunu biri olarak görmediğim film kalmasın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D izle canım ama biraz vakit kaybı olucak gibi.Bir ara eskiden çıkan Okul filmi bile daha iyiydi dedirtti yani

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe