Wet'n Wild Allık | Mellow Wine

by - 19:15

Wet'n wild ın artık denemediğim çok ürünü kalmadı diye düşünüyorum.Her indirim döneminde indirim olmasa da ürünlerini aldığım bir marka kendisi.Yine hiç kullanmadığım ama üstüne 2 tane edindiğim bir allık var.Allık kullanmayı çok sevmesem de özellikle yazın bronzer sürmekten yanayım.Çünkü o pembeliği sevemiyorum bir türlü.Wet'n wild'ın allıkları çok kalıcı olmasa da pigmentasyonu oldukça fazla olan allıklar.

Serinin diğer renklerine göre daha turuncu kaçsada bu renk koyu toz pembeliğe kaçıyor normalde.Duruşu o yönde yani.Çok hafif dokunuşlarla yüzünüze uygularsanız ağır bir görüntü elde etmezsiniz.Çünkü dediğim gibi pigmentasyonu oldukça yüksek.Ambalajı çok dandik olmamakla birlikte idare ediyor.İçinde minicik açılı ama çok tozutturan ,hiç kullanılışlı olmayan bir fırçası var.Allığın kalıcılığı ise saatler boyunca kalmıyor ama idare ediyor. Özellikle benim gibi buğday tenlilerde çok hoş duracağını düşünüyorum bu allığın.Esmerlerde de güzel olur ama beyaz tenlilere olmaz diye düşünüyorum.


Fiyatı 12,95 olmakla birlikte doğal makyajınızda kullanabileceğiniz benim sevdiğim bir allık.Fiyatı da gayet uygun.Bence denemelisiniz.
Siz bu allığı nasıl buldunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Ben de farklı bir rengini kullanıyorum. Dediklerinize katılıyorum, çok kalıcı değil ama günlük olarak kullanılıyor. Ben de sizi yeni açtığım bloguma beklerim. :) http://ojelisayfalar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke kalıcı olsaydı.Sizde güle güle kullanın :)

      Sil
  2. Sarı alt tonlu beyaz bir tenim var turuncu kahveleri yakistiriyorum kendime ama bundan yorumunuzun etkisiyle emin olamadim allik kullanmayi seven biri degilim ama arayislardayim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizde bir deneyin belki de güzel olur. Önemli olan sizde nasıl durduğu? Belki de çok doğal durur :D

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe