Saç Rengini Açma Yolları : Loreal Casting SunKiss Renk Açıcı Jel

by - 22:06

Saç rengini açma yollarına devam ediyoruz.Sizlere son zamanlarda daha doğrusu ürün ilk çıktığı andan itibaren ki bu 1 ay oluyor sanırım,edindiğim üründen bahsedicem.Ürünü blogger,vloggerlar ele geçirmiş çoktan.Ben daha yeni gördüm videolarını vs.yi.Ben ürünü ilk hafta saçlarıma 2-3 gün arayla yani haftada 2 güne tekabül ediyor bu,daha sonra haftada 1 uyguladım.Geçen hafta saçlarıma uygulamadım ama bu hafta uyguladım.Daha doğrusu bugün.Sizlere saçlarıma ilk uygulamamdan itibaren resimledim.
Ürün öncelikle benim gibi saçını daha önce hiç boyatmamışlar için.Açıkçası bu sene ombre moda olunca bende yaptırmak istemedim değil ama annemin izin vermemesi dolayısıyla olmadı bir türlü.Ürünün bildiğim kadarıyla 3 numarası var ,ama Türkiye'de sadece 1 numarası varmış.

Ürün oldukça pratik bence.Krem formunda.Diğer ürünlerdeki gibi uğraştırıcı değil.Ürünü saçlarımıza nemliyken yada kuruyken iki türlü de uygulayabiliyoruz.Ben duştan sonra saçlarımı hafif kurutup öyle uyguluyorum.Saçlarımın daha çok uçları açılsın diye ilk başta ordan uyguladım.Daha sonra diplerinin çok koyu kaldığını düşündüğüm için sadece diplerine uyguladım.Ürünü uyguladıktan sonra saçlarımı ya kurutma makinesiyle kurutuyoruz yada güneşe çıkıyoruz,kendiliğinden kuruyor.

Kokusu kesinlikle rahatsız edici değil,aksine çok güzel kokuyor.Sürerken saçlarımda bir sertlik hissettim ben,ama kuruttuktan sonra kesinlikle sertlik kalmıyor.Yumuşacık oluyor,farketmiyorsunuz bile.Bu tarz ürünler tabikide saçları yıpratıyor,bu üründe az da olsa yıpratıyor.Saçlarım açıldı ama ilk başta gördüğünüz gibi bir turunculuk oluştu,hafifte olsa.Benim saç rengim yazın zaten açılıyor,güneşe çıkmamla 2.ve 3. uygulamamda saçlarımın uçları iyice sarı oldu.Gören boyattın mı diyor? 
Resimlerde saç rengim ışık farklılığından arada turuncu gibi çıksa da ışıltıları eminim ki sizde farkettiniz.Çevremde çoğu kişiden saçlarıma naptığıma dari soruları aldım durdum.Son halimde resim retrica ile çekildiği için renk oynaması var saçlarımda turuncumsu çıkmış,o sarı yani.4.uygulamamdaki resimden kesin anlayabilirsiniz ama.

Kısacası ben ürünü çok sevdim.Saçlarınızı kısa yoldan açmak istiyorsanız bu ürünü bir deneyin.Ürünü Bim,Gratis gibi yerlerden edinebilirsiniz.Fiyatı normalde 20 tl iken,şuanda 15 tl gibi bir fiyatta.

Diğer saç rengini açmak için yollara da göz atabilirsiniz;

Ama ben bunu tavsiye ederim.
Siz bu ürünü nasıl buldunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

15 kişi dedi ki

  1. Saç rengimden memnunum ancak saçlarının rengi açmak isteyen arkadaşlarıma tavsiye edebilirim böyle başarılıysa, teşekkürler canım..

    YanıtlaSil
  2. Bimde iki kez görüp almadığım:) Şimdi ise tırım tırım arıyorum. Ama nafile bulamıyorum. Duyan kapmış:) Bence saçın çok iyi olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ilk andan itibaren çok ses duyurdu.Çok teşekkürler.İlk fırsatta bulman dileğiyle canım

      Sil
  3. çok güzel olmuş gayet başarılı bence...

    YanıtlaSil
  4. Saçının normal halide gölgeli gibiymiş aslında :) hiç işlem yokmuydu saçında? bende almak istiyordum ama işlemsiz saçlarda olması gerekiyormuş, birde zaten bu ürünün açmış halide benim ombre tonumdan daha açık değil yani pek bir anlam ifade etmiyor sanırım ben sarıya dönsün istiyorum uçlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet biraz öyle,dediğim gibi yaz geldiği için uçları hep açılır.Önceden de böyle açıcılar kullanmıştım ama kışın hep eski haline geri döner saçım.Kışın koyu oluyor,yazın açılıyor saç rengim.Daha önce saçlarıma hiçbir işlem uygulanmadı.Bence bir dene derim.Saçların sapsarı olmasa da ona yakın renklere dönecektir eminim.benim şuan uçları sapsarı örneğin

      Sil
  5. ürünün içeriği nasıl acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ürünün içeriğinde bildiğim kadarıyla amonyak yok fakat içeriğinde amonyak bulunuyor.Saça zarar veriyor mu o açıdan sorarsanız? az da olsa yıpratıyor,zararlı kimyasallar içeriğinde mevcut maalesef

      Sil
  6. teşekkürler ,en kısa zamanda uğrayacağım

    YanıtlaSil
  7. fiyatı da uygunmuş :) Ben john frieda kullanıyorum yavaş yavaş açıyorum çok sevdim çok doğal saçımın rengine ihanet etmedi <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet fiyatının uygunluğu yönünden gerçekten tercih edilebilir listede ilk numarada şuan :D

      Sil
  8. Ya denesemmi bilemiyorum,yaşım 16-17me gireceğim kasımda.Saçlarım şua ana kadar düzleştirici yüzü bile görmedi,canlılığını yitirmesinden korkuyorum açıkçası.Ben saç takıntılı biri olarak kış aylarında nezle olmayı göze almış,saç kurutma makinesi dahi kullanmamış biriyim ve ciddi anlamda korkuyorum.Öte yandan saçlarımın rengi mevsimsel olarak değişebiliyor,bu avantaj mı yoksa dezavantaş mı bilemesem de ben seviyorum.Şu an saçlarım kumraldan sarıya dönük,değişsem mi değişmesem mi diye düşünüyorum.Bu ürünü çok gördüm, çok karşılaştım,elim çoğu kez bu ürüne gitti fakat her seferinde cesaret edemeyip bıraktım.Farkındayım çok kararsızım,yardım edebilrseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence saçlarından memnunsan hiç bulaşma canım.Benim de saç yapım aynı senin gibi mevsimsel olarak değişiyor.Ve düzleştirici ve bu gibi açıcı ürünler kullandığım saçlarımın yarısı şuan yok.İncecik saçlarım kaldı.Tavsiyem saç renginden eğer çok çok memnun değilsen dene,yoksa hiç bulaşma bu tarz ürünlere :D doğal saç gibisi mi var.Eğer çok çok beğenmezsen bile papatya suyunu dene doğal en azından :)

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe