Pastel Silky Effect Powder Pudra

by - 17:45


Uzun zamandır bu pudrayı kullanıyorum.Fondöten kullanmaya üşendiğimden ve kapatıcak çok kusur olmadığı için yüzümde  bunu sürüyorum.Tenim açık renk olduğu için de 20 Numarasını kullanıyorum.En açık rengi bu pudranın zaten.Ama yinede çok açık renkli tenlilere biraz koyu olabilir diye düşünüyorum.

Ürünün kutusu çok cici.Bildiğimiz pastel kutularından altın sarısı desenli.Bu arada ben bu pudranın süngerini çekmemişim resimde .Zaten pek sevmiyorum süngerini.Kullanışlı değil bence.Ben yüzüme fırça ile uyguluyorum ..

Pastelin bu Pudrasının yumuşacık bir dokusu var.Diğeri pudralar gibi yapısı sert değil.Ben gayet memnunum bu pudradan.Aaa sevmediğim bir diğer yönünü unutuyordum az kalsın.Sevdiğim diğer yanı kokusu ,pek sevmiyorum bu kokusunu.Ben 13 TL ye almıştım bunu.Siz ne kadara alırsınız bilmiyorum :) Eğer pek bir kapatıcılık beklemiyorsanız alın bu ürünü derim.

Dip Not; Çekilişe katıldım yine ben...







Bunlarda İlgini Çekebilir

8 kişi dedi ki

  1. Merhabalar, Bloğunuzu yar bana bir eğlence nin blogunda gördüm ve hemen koşup geldim.. Çok da beğendim. Bundan sonra da çok yakından takip edeceğim...:))
    Eğer siz de benim bloğuma gelirseniz çok çok mutlu olurum.. Teşekkür ederim..
    http://kediminhobidefteri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) beğenmene çok sevindim.. en kısa zamanda geliyorum bloguna :D

      Sil
  2. Pudra almam lazım benim de.. Teşekkürler bilgiler için.)Bu söylediğin pudrayı düşünücem bir de catherine arley marka önerilmişti.O pudradan kullanmışlığın var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önemli değil :) evet catherine arley kullandındım,hatta onuda kullanıyorum şuan .Bidahaki yazımda da ondan bahsedicektim.Onu daha çok tavsiye ederim hatta ..kapatıcılığı yüksek , yapısı ve kokusu çok iyi,matlaştırması süper bir ürün ..kesinlikle tavsiye ederim :)

      Sil
  3. Pudra üzerine güzel bir yazı teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Bilgiler için teşekkürler.Bloğun çok güzel.Faydalı bir yazı olmuş :)
    Bana da beklerim :)
    http://makyajesyalarim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) tabi hemen uğruyorum sana.

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe