Nivea Visage Canlandırıcı Tonik

by - 20:56

   

    Evet Migros Alışverişimden aldığım bir ürün daha.Temizleme Jeli alıp Tonik almamak olmazdı şimdi deyip bunuda aldım.Bu ürün Normal ve Karma ciltler için üretilmiş.Ben bu ürünü temizleme jeli ile birlikte almıştım.Kokusu en iyi olan buydu.Ben kokusu yüzünden almıştım ilkinde.Ama ikinci üçüncü seferde bu ürünün çok iyi olduğunu anladım.Benimki daha bitmedi ama Migrostaki indirimi görünce hemen kendime 1 tane yedekledim.


     Gelelim ürünün faydalarına.Bana yarayan yanlarına.İlk olarak hoş bir kokusu var.İçinizi ferahlatıyor.Bu ürünü kullandıktan sonra cildimde bir ferahlama oluyor.Ürünün kullanımı da çok kolay. Ben jel temizleyiciyi kullandıktan sonra.Bir pamuğa önce bu toniği  döküyorum.Sonra cildime bu pamuğu ovarak sürüyorum.Yüzüme,boyun bölgeme filan.İşte kullanımıda bu kadar basit bir ürün.Size en iyi önerebileceğim tonik bu diyorum ben.Kesinlikle bir tane edinin kendinize.

Bunlarda İlgini Çekebilir

12 kişi dedi ki

  1. Bende bir kutu bitirdim bundan çokta memnun kalmıştım. Elimdeki bitsin bir tane daha edinirim mutlaka.

    YanıtlaSil
  2. Benimde uzun süre kullandığım bir tonikti. yerine daha iyisini bulamadım şimdiye kadar,gerçekten çok başarılı.

    YanıtlaSil
  3. Pamuk Şekerim blogumda mimledim seni.Daha önce yapmadıysan beklerim.

    YanıtlaSil
  4. Bende kullaniyorum gercekten benim icin mucize oldu. Gozeneklerim baya buyuktu.Duzenli kullaniyorum her aksam simdi gozeneklerim belli olmuyor . ilk once pamukla siliyorum iyice yuzumu sonra kolanya surer gibi ozellikle gozenklerimin ustune suruyorum ...

    YanıtlaSil
  5. Ben bugn yeni aldım fakat jelini almadım. ilk defa kullancam. yüzümde siyah noktalar ve sivilceler var bunlara etkili oluyor mu. birde tonik tek başına iş görür mü jelide almalı mıyım lütfen cevaplarsanız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jel olmadan da kullanıyorum ben zaten arada,makyaj yapmadığım günlerde.Siyah noktalar için pek etkili olduğunu düşünmüyorum ürünün.Daha çok gözenekleri açıyor gibi düşünmeliyiz bence.Ama bende siyah noktalar çok olduğu için pek etkisi olmuyor olabilir.Sende etkisi olabilir belki.Ama yinede çok büyük bir sonuç beklememeni düşünüyorum :) umarım yardımcı olmuşumdur.

      Sil
  6. Peki siyah noktalara etki edebilecek bir ürün var mı tavsiye edebileceğin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğrusunu istersen benim başımda siyah noktalarla dertte.Ben ne kadar siyah nokta bandı filan kullandıysam,peeling kullandıysam hiçbir etkisi olmadı.Sadece annemin bana öğrettiği yöntemde azaldı.Oda kalıcı değil.Ama azalıyor mu azalıyor..Tencereye sıcak suyu koy ,boynuna bir havlu sar ve tencerede su kaynarken(bildiğimiz dumanlar çıkıcak foku fokur sesini duyunca) yüzündeki noktaları hafifçe sık.Burnunu sürt filan elinle yani.ama hafifçe ,abartma sakın iz filan kalır.en sonda havluyla sil.bu kadar. :) umarım işe yarar bende işe yaradı çünkü.

      Sil
  7. ben biraz fazla var açıkcası. benim aynen denemediğim ürün kalmadı peeling falan hiçbiri işe yaramadı . bu söylediğini deneyeceğim. umarım işe yarar çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  8. merhaba, internetten tonik araştırıyordum bioder in canlandırıcı ve temizleyici tonik diye bir ürünü çıkmış bilen ve kullanan varmı? Önerileriniz benim için önemli..

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe