Modern Dans Öğreniyorum Ben

by - 20:52



Herkese merhaba,
Bu aralar ''Japon'' la her etkinliğe katılıyoruz.Konser,cafe,klüpler derken her günümüz dolu dolu geçer oldu. Haftasonu da bir Modern Dans Kursu varmış,hadi gidelim diye bir mesaj geldi bana.E bende dedim,değişiklik olur hadi gidelim.Biz kalktık pazar günü gittik kursa.Çok eğlenceliydi.

 İlk olarak ısınma hareketleri yaparak başladık.Biz daha önce hiç dans etmemiştik,bide dalgasına gittiğimiz için bu kursa her harekette kahkahalara boğulduk.Ama çok güzel bir deneyimdi benim için.Her hafta pazar günü artık dans etmeye gidiyoruz.Modern dansın içine baçata,salsa gibi danslar da katacakmış hoca.Çok eğlenceli bir şey çıkacak yani ortaya .Bir bakmışsınız dansçı olup çıkmışım.


    Buarada bugün okula gitmedim.Üzerimde bir kırgınlık var anlatamam.Sabah kalktım amaannn gidip napıcam yat dedim.Sonra 10 da kahvaltıya kalkarım dedim ama uyumuşum kalktığımda saat 12 ye geliyordu.Ööğleden sonraki dersim önemliydi,ama onada gitmedim.İlaç içtim bir daha yattım.5 e kadar yine umuşum.Kendime hayret ettim.Bu sırada da sınıftan arkadaşlarımdan biri de bana nerdesin sen ? diye mesaj atmamış.Yani yokluğum farkedilmemiş bile.Bişi demiyorum,çünkü kalbi kırılcak yine benim.Çok kötü üşütmüşüm buarada ya.Herkese iyi akşamlar...

Buarada Temmuzda Google Reader kapancak diyorlar.Beni takipte kalmaya devam etmek için;

BlogLovin Adresimi takibe alınız :D

Sevgilerimle...

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Canım hiç takma amaan. :)
    Geçmiş olsun bu arada.
    Bide modern dans ne güzeel!Bende hep gitmek istemişimdir ama bir türlü faaliyete koyamadım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım :D takmamaya çalışıyorum işte.Valla sende olmasan.
      Kesinlikle gitmelisin,bol ol eğleniceksin eminim :D

      Sil
    2. Hahah sevdiceğim hayatta izin vermez kii :)

      Sil
  2. Pamuk şekerli headerlerin hazır, mailine yolladım:) Umarım beğenirsin..

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe