Konuk Yazar Oldum/Eklips Blender Makeup Sponge / Fondöten Süngeri

by - 03:50

Merhabalar Yar Bana Bir Eğlence'nin blogunda konuk yazar oldum.Çok güzel bir deneyimdi :) Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum ve eklips süngere dönüyorum.


  Merhaba,

Bugün çok sevgili Yar Bana Bir Eğlence'nin  blogunda konuk yazarım.Çok ta mutluyum,kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.Blogunda konuk yazar olabileceğimi söylediğinden beri ne hakkında yazı yazsam diye düşündüm.Ve çok severek kullandığım,herkesin illaki işine yarayacak Eklips fondöten süngerini anlatmaya karar verdim.
 Ben bu ürünü 8 Mart'ta Kadınlar Gününde Gratisten indirimden almıştım.Tesadüfen almıştım.İyikide almışım diyorum.Resimlerde rengi filan pek belli değil.Resimlerde görüpte almaktan vazgeçebilirsiniz ama sakın öyle bir hataya düşmeyin derin ben.Normalde rengi açık pembe.Ben resmini süngeri kullandıktan sonra  çektim.



Görüntü açısında çok şeker olan bir sünger.Ve kullanışıda oldukça rahat.Süngeri kullanmadan önce şişene kadar suluyorsunuz.Sonra sıkıyorsunuz,suyunu alıyorsunuz.Hafif nemli kalıyor yani kısacası.Sonra süngere fondöteni sürün tombul kısmına sürüyoruz.(ben genelde yüzüme sürüyorum fondöteni,süngerle dağıtıyorum)  En sonda ucu sivri olan şirin kısmıyla burun kenarlarına,göz çevresine dağıtıyoruz fondöteni..Bu kadarcık. 

Şimdi ürünün yararına geliyorum;
> Ürün cilde fondöten fırçasından daha doğal bir görünüm kazandırıyor.

Zararı ise;
> Fondöteni uygularken sünger fondötenin birazını emiyor.Yani daha hafif uygulanıyor cilde.Ama bu iyi birşey bence. :)

Bu föndöten hayatınızı değiştiricek bence.Ben yaıldım .Kesinlikle tekrar tekrar alacağım bir ürün.10 üzerinden 10 veriyorum.Hakediyor gerçekten.Ürünün fiyatı da 6.5-7 arasında bir şeydi.İndirimlerden daha bile ucuza alabilirsiniz.Benim diyeceklerim bu kadar.Ürünü kullanan yada memnun kalan filan varsa yorumlarını bekliyorum.

Bana bu eğlenceli etkinlikte bulunmama fırsat verdiği için canımız,arkadaşımıza çok teşekkürler ediyorum.Kendisine ve sizlere öpücüklerimi yolluyorum.

Sevgilerimle...

Yar Bana Bir Eğlencenin bloguna uğramak için TIK

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Merhaba canım, seni zaten severek takip ediyordum :). Bu süngerden bende de var, daha hiç kullanmadım ama, senin yazını okuduktan sonra bir an önce denemek istiyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldında neden kullanmıyorsun? hemen paketi açıp denemelisin. :D

      Sil
  2. Geçen gün ev arkadaşımda aldı bu süngerden oda memnun kaldı.Tabi bende çok merak ediyordum ve şimdi hemen alıp denemeyi düşünüyorum :))

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe