İzlenesi Yabancı Diziler

by - 02:36

Ben bir yabancı dizi hastasıyım.Kore dizileri,Amerikan filan hepsini seviyorumm.İşte sizinde kesinlikle izlemeniz gereken diziler şöyle;


Revenge


Şimdilerde Türk versiyonu ''İntikam'' çıktı.Ama Türk versiyonunu izleyip bu versiyonunun izlemezseniz cidden çok yazık olur.Çünkü yabancısı bizimkilere bin basar gerçekten.Ben  Beren Saat hastasıyım.Ama gerçekten yabancısının ayrı bir tadı var.Orjinali varken neden Türkçe versiyonunu yaparlar ki anlamam.Her bölümünü ayrı bir merakla izleyeceğinize eminim ben.Keyifli seyirler...




  Konusu şu;  Amanda Clarke'ın babasına Amanda küçükken terörist suçu atarlar.Amanda büyüdüğünde babasına bu suçlamaları atanlardan teker teker intikam alıcaktır.


The Vampire Diaries


4 sezondur izlemeye doyamadığım,başrol karakteri Elena'dan ne kadar nefret etsemde Damon,Stefan,Caroline,Klaus sever biri olduğum için diziyi ısrarla izlemeye devam ediyorum.Bu dizi bir harika.Çok eğlenceli bir dizi.İlk sezon Damon hastasıydım ama sonraları Stefan'a üzülmeye başladım.Heleki şimdilerde.Ve de Caroline ve Klaus aşkını bekleyenlerden biri de benim.Çok yakışıyorlar.Buarada hemen başlayın derim ben çünkü dehşet güzel bölümlerle devam ediyor dizi.Keyifli izlemeler.



Konusu şu; Elena Gilbert , karanlık geçmişlere sahip Stefan ve Damon arasında yaşanan aşk üçgeni arasında kalır.Bu kadar basit bir konusu var .



Game Of Thrones




Ben geçmiş zamanları anlatan dizileri izlemeye bayılıyorum.Bu dizi kesinlikle süper.İktidar mücadelelerini anlatan,çok değişik bir film.Dizide ''Ben Türk değilim diye geçinen '' Sibel Kekillide oynuyor.Herneyse dizi sezon arası verdi.Başlayacak çok az kaldı.Bu arada izleyin bu diziyi derim.Kaçmaz yani.


Konusu ise özetle şu;

Dizi 9 büyük aileden oluşan ütopik bir kıtadaki üstün gelme mücadelesini anlatıyor.

                                      Pretty Little Liars



Bu diziyi kitabını okuduktan sonra buldum.İlk bölümleri güzel.Her bölümünde ayrı bir heyecan.Acaba -A kim filan diye şüphe üstüne şüpheye düşüyorsunuz.Ben dizide en çok Hanna karakterini ve Spencer ı seviyorum.Dizi ara ara beni sıksada kesinlikle o her bölümün sonundaki olaylar bütün diziyi izlediğime değdi dedirtiyor.İzleyin derim..


Konusu ise şu; 5 yakın arkadaştan oluşan bir grup kız vardır.Bu kızların başı niteliğinde olan öncü Alison adında biri vardır.Bir gün Alison kaybolur .Daha sonra öldüğü öğrenilir.Kızlara bugünden sonra -A isminde birinden tehdit mesajları gelmeye başlar.Acaba -A kim?
Revolution


Bu diziye de bir arkadaşım sayesinde başladım.Daha sonra Star TV De filan dublajlısını gösterdiler.Ama ben hiç sevmedim dublajını.Her zaman altyazılı izlemeyi sevmişimdir.Bu dizide şimdiki dizilerden çok ama çok farklı.Gelecekten bahsediyorlar.Konu itibariyle çok değişik,heyecanı her bölüm artan bir dizi.Buda şimdilik ara vermiş durumda ama.Sezon başlayana kadar bunuda izleyin derim geri kalmayın.


Konusu şu; Bir gün aniden elektrikler gider.Bir tek Ben  Matheson elektriğin neden gittiğini biliyordur.15 yıl geçtikten sonra sırlar su yüzüne çıkacak ve onu rahat bırakmayacaktır..

Sizinde bana tavsiyede bulunacağınız diziler varsa bekliyorum.Siz hangi dizileri seviyorsunuz onlarıda merak ediyorum.

Sevgilerle...

Bunlarda İlgini Çekebilir

19 kişi dedi ki

  1. Bende pretty little liars ve the vampire diaries ı severek izliyorum.Supernaturali de kesinlikle izlemeni öneririm :)
    http://makyajesyalarim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. revengei izlemeye çalışıyorum.revolutionu izlemek istedim ama yakalayamadım denk gelmedi.Fringe i izliyorum bitti.:( Battlestar galactica hastasıydım o da bitti.Person of interest i beğeniyorum. İzlemediysen tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. person of interest i izlemedim.yazın ilk iş başlarım :)

      Sil
  3. revenge izleyen çok arkadaşım var, türkçesinden gidiyorum şimdilik ama merak ta etmiyor değilim.. hiçbir diziyi izlemiyormuşum ama hepsi hakkında az da olsa bilgim vardı. izleyecek dizim kalmadı, birtanesini seçebilirim..

    YanıtlaSil
  4. vampire diaries ve revolution seviyorum ben de,

    klaus ve caroline kesinlikle sevgili olmalılar, çok tatlılar

    the big bang theory'i izlemelisin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D kesinlikle çok tatlu bir çift.onu arada cnbc-e de görüyorum sanırım

      Sil
  5. dexter 'ı da eklerim bunlara :))) bir de bitmiş olmasıa rağmen House MD izlemediysen mutlaka izle derim adam fenomen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dexter evet onada yeni başladım ara ara takipteyim :D

      Sil
  6. Bende vampire diaries i 4 sezondur izliyorum artık elenaya çok kızıyor ve klaus caroline aşkını bekliyorum:)
    Revolution, person of ınteres, game of thorones takip ettiklerimden fringe de bayılıyordum ama bitti:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bende yaa.Elena'dan nefret ettim gerçekten.:)

      Sil
  7. Doctor who favorim ;) person of interest, closer, how i met your mother, revolation, being human.. off say say bitmez... seviyorum ben yabanci dizileri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doctor who'yu ara ara izliyorum.ama doktor değiştikten sonra pek takip edemedim :D

      Sil
    2. Matt Smith benim için de hayal kırıklıgıydı, ama bu sefer de senaryo super :) gıttıkce daha guzel bır hal almaya basladı dızı.. bence bı sans daha ver ;)

      Sil
  8. game of thrones son sezonda biraz sıkar gibi oldu şey ben starkları tutuyordum da o yüzden de olabilir bu soğumam:)
    revenge, vampire diaries kesinlikle çok güzel diziler diğerleri de öyledir muhtemelen ama izlemedim:(

    ama yabancı diziyse konu "supernatural" derim hatta tek geçerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir türlü izleyemediğim bir dizi supernatural bir ara başlamam lazım :D

      Sil
  9. shameless, skins ve my mad fat diary izlemeni de tavsiye ederim :) bu arada blogta yeniyim göz atarsan sevinirim :) http://modaliigunler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. shameless ara ara izlediğim bir dizi.Skinsi izlemeye dayanamadım açıkçası ama belki tekrar denerim.My mad fat diary ise konusu hiç gerçekçi gelmedi :D ama izleyen herkes bayılıyor,bir ara denemem lazım.Teşekkürler :D

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe