Flormar Mat Touch Fondöten

by - 17:08


Bildiğiniz gibi bu ürünü 8 Martta Gratis Alışverişim den almıştım.Ben genelde mat fondöten kullanmayı seviyorum.Bu üründen önce MAYBELLINE AFFINITONE 24H kullanıyordum.Ama doğrusu flormarın ürününü daha çok sevdim.Kalitesi,kapatıcılığı daha iyi.
Şimdi ürünle ilgili yorumlarıma geçmek istiyorum.


Ürün benim istediğim gibi mat.Hatta biraz fazla mat.Ben 305 numarasını aldım.304 ü tam cilt rengimdeydi ama bir alt tonunu aldım 305 i ben.Kızarıkları,sivilceyi kapatsın diye.Ben çok memnun kaldım üründen.Benim cildimdeki kızarıklıkları filan kapattı.Baya iyi de oldu.Kapatıcılık özelliği çok iyi bence.Burda baya bir koyu duruyor ama değil.Ciltte çizgilenme filanda yapmıyor.Şişesi de çok hoş ayrıca.Ben 25 liraya almıştım.Biraz kazık yedim sanırım.Siz indirimlerle 20 Tl ye de bulabilirsiniz ..


Eğer iyi mat bir kapatıcılık arıyorsanız,Flormar Mat Touch size önerimdir.Aklınızda bulunsun.

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Flormar ürünlerin fondötenleri güzel oluyor. Bende köpük fondöten denen bir ürünü çok sevmiştim. Cam şişede olanı rengi bana koyu gelmişti ama bir açık tonunu almayı düşünüyorum. Bunu da yazdım kenara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç denemedim köpük fondöteni.Almalısın canım.Yorumunu bekliyorum alınca :)

      Sil
  2. ben pek fondöten kullanamıyorum, pudra tercih ediyorum ama özel günler için birtane edinmem iyi olucak sanırım, güzel bir ürüne benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet özel günler için vazgeçilmez :D güzel bir ürün.

      Sil
  3. işte geldim sayfan çok güzelmiş başarılar :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe