Beyaz Zarafettir,Beyaz Masumdur

by - 23:52

     Beyaz elbise bazılarına cidden yakıştı mı  yakışıyor.Hakkını veriyorlar cidden.Bu yüzden özel günlerde,davetlerde,günlük yaşantımızda vazgeçilmezdir beyaz renk.Eskiden espri konusu olan kış beyazı kavramı bu sezon sık sık kulak çınlattırdı.Çünkü bu sezon genelde beyaz ve beyaz tonları renkleri ağırlıktaydı diye düşünüyorum.Kışında beyaz giyilir mi? diye düşünenlerdenseniz tekrar düşünün derim ,artık pek geçerli değil çünkü.

     Gerçektende söylendiği kadar güzel bu renk..Şık,zarafet,klasik,tarz,modern...Kesinlikle bir beyaz elbise gerek,e birde siyah tabi....


Charlize Theron'un bu elbisesi muhteşem olmuş.Oscar Töreninde giydiği elbise onu çok zarif göstermiş.Zaten Oscar'ın bu seneki favorisiydi kendisi.


Milla Jovovich bu elbisesiyle sizcede harika görünmüyor mu? 


Anne Hathaway bu elbisesiyle çok masum görünüyor.Çok yakışmış.


Taylor Swift zaten her daim çok güzel.Ama beyaz çok yakışıyor ona.Bu kıyafeti spor görünsede,çok şık görünüyor.Bayıldım.









Bizim Türklerinde vazgeçilmezi beyaz,Sinem Kobala ve Belçim Bilgine çok yakışmış.





Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. beyaz iddalıdır..
    beyaz kusursuzdur..
    Tüm renkler kirleniyordu, önceliği beyaza verdiler.. aklıma geldi biranda, bukadar beyaz görünce. Busene de çolk moda, bende bol olan beyaz pantolonumu yaz gelmeden daraltacağım..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beyaz herşeydir ya.evet bir aralar hiç beyaz giyilmezdi ama artık herkesin üstünde :D hele ki bu sene

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe