İzlenesi Netflix Dizi Önerileri | Part 2

by - 01:14

Netflix'den yine öneri,önerilmeyen olsun dizilerle geldim.Başlangıç yazım olan Part 1 yazısını okumak için tıklayın. Bakalım bu sefer hangi dizilerden bahsedeceğiz.
Ä°lgili resim

Elite

Son dönemlerde popüler bir diziden tanıdığımız simaların kadrosunda yer aldığı dizi açıkçası La Casa De Papel dizisinden sonra çok büyük bir hayal kırıklığı idi.2018 yılında yayınlamaya başlayan İspanyol dizinin şu anda ilk sezonu bitti.
1.sezon : 8 bölüm
Dizinin konusu fakir 3 gencin zengin gençlerin arasına karışma maceraları ve bu maceranın sonucunda ortaya çıkan cinayet.Dizi bende Ufak Tefek Cinayetler imajı ile başlasa da (izlemeyenler için ; dizi cinayetten başlayıp olayların en başından devam ediyor) sürekli benim için porno mahiyetinde bir dizi oldu.Gerek başroldeki kızın iticiliği,olayların aşırı saçmalığı bu diziyi bana hiç sevdirmedi.Boşboş bir vaktiniz varsa ,bu tarz filmleri seviyorsanız izleyin,ama bence değmez.
3/10

la casa de papel ile ilgili görsel sonucu
La Casa De Papel

Duymayan bilmeyen izlemeyen kaldı ise eğer bu dizi hakkında bende birşeyler yazmak isterim.Dizi geçen senenin en mükemmel dizisi bence.Hatta gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında yer alır.2017 yılında yayınlanmaya başlayan İspanyol dizisi 2 sezondur.Yakında 3.sezonun çıkacağını biliyoruz ve merakla beklemekteyim.
1. sezon : 13 bölüm
2.sezon : 9 bölüm
Dizi bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitlemesi ile başlıyor.Aksiyonun,gerilimin,şaşırtmacaların bir an olsun şaşmadığı bu dizinin her sahnesini ve her karakterini alkışlıyorum.Dizi hakkında aslında yazacak o kadar şey var ki! Dizi günümüz adalet yargılarına gönderme yaparken gerçekliği ön plana çıkartıyor.Ayrıca aklıma bu dizi geldikçe tek bir şey canlanıyor: Çav Bella. Bu mükemmel diziyi popüler diye izlemeyen herkes bir an önce açıp izlemeli.
10/10


one more time dizi ile ilgili görsel sonucu
One More Time

Gerçekten çok hoş vakit geçirebileceğiniz,yer yer ağlayabileceğiniz 2016 yapımlı tek sezonu yer alan Kore dizisi bir fantastik romantik drama.
1.sezon : 8 bölüm
Dizinin bölümleri 30'ar dakika.Dizi sürekli zaman kaymaları yaşayan bir şarkıcı ile kötü bir kaderden kurtarması gereken kız arkadaşının hikayesini anlatıyor.Dizi de başrol karakterlerin güzelliği,yakışıklılığı sizi ayrıca içine çekse de dizi son bölüme kadar beni çok fena sardı.Tek kötü nokta ben sonunu bir noktaya bağlayamadım dizinin.Boş vaktinizde izleyip beğenebileceğiniz bir dizi olduğunu düşünüyorum.
7/10

Şimdilik bu kadar.
Part 3 çok yakında :)

Bunlarda İlgini Çekebilir

1 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe