Bitenler | Çöpe Gidenler 16

by - 16:41

Merhaba!
Bitenler yazısını Haziran başında yazdığım düşünülünce bitenler sürüyle doldu taştı.Geçenlerde annem sağolsun "çöp" adı altında birçoğunu atmış ama ondan kurtarabildiklerimi yazayım da artık kadının da içi rahat etsin dedim.Neyse ki şuan bunlarda çöpe gitti ve annemin dırdırından kurtulmuş bulunuyorum.Genelde makyaj ürünleri bitirmiş bulunuyorum.Yorumlarımla birlikte neler bitirdim bakalım?

 -Balm Shelter; Bu ürünü yazın özellikle kullanmayı çok seviyorum.Yaz için ideal bir nemlendirici.Cilt tonunu eşitlemek için birebir.Genelde Garnier BB krem'le kendisini karıştırarak kullandım.Oldukça güzel sonuçlar elde ettim.Yazısını da bir okuyun.

-Garnier BB Krem; 1 değil tam 2 adet bitirdim yaz boyunca.Birinin çoğunu zaten kardeşim bitirdi ama bitenlere koydum yinede.Benim severek kullandığım uygun fiyatlı bir bb krem.Yazısı da burada

-Sexy Mama ; Favori pudram bitti yine yazın.Bu pudra benim hayatımın pudrası.Kelimelerle ifade edemiyorum ama çok iyi.Kesinlikle alın.Yazısını da okumayı ihmal etmeyin.

-Gosh BB Pudra; Bu da yazın Sexy Mama'm bitince edindiğim pudra.Tam olarak bitmedi ama 1-2 haftaya biter.Yazısıya yazayım dedim nolur nolmaz diye.Blogdaki yazısı da burda.

-The Balm Schwing Eyeliner; Bu da benim favori eyelinerım.Bunu da denemediyseniz indirimlerde deneyin..Bittiğine bir o kadar üzüldüm.Hatta bu indirime girene kadar başka hiçbir eyeliner almadım,elimde olanı da arada sürdüm.Neyse ki şimdilerde yenisini edindim.Mutluyum,huzurluyum.Yazısı da şurda

-Maybelline Master Precise Likit Eyeliner ; Benim hiç sevemediğim eyeliner.Ama balm bitince bunu bitireyim dedim zor zamanlarımda .Zaten hemen kurudu,biraz kullanımda.Yazısı da burda.

-Maybelline One By One Volum Express Maskara : Benim Maybelline'de en sevdiğim maskara bu.Çok güzel bir hacim veriyor kirpiklerime.Sizde bu maskarayı deneyin derim.Yazısı için tık

-Golden Rose Cat Walk  Maskara ; Bu maskarayı da aldığım zaman yazısını yazmıştım.Severek kullandığım çok çok uygun fiyatlı 6-7 tl'ye A101 gibi marketlerden edinebileceğiniz çok güzel bir maskara.Yazısı burda.

 -Victoria Secret Vücut Spreyi ; Çok sevdiğim kokusuna bayıldım her daim internette gördüğüm yerde edindiğim bir sprey.Kokusunun etkisi gün boyu devam etmese de iyi bence.Hastasıyım kokusuna.Bittiğine çok çok üzüldüm.Bunun da yazısını yazmıştım.

-Bebak Yüz Temizleme Jeli ;  Çok bereketli bir ürün.Yaklaşık 2-3 ay beni idare ediyor.Daha doğrusu arada başka ürünler de kullandığım için bu kadar sürüyor.Cildime iyi geliyor.Ama benim favorim bir başkası(Nivea) üzgünüm.Yazısı burda.

-La Ligne El Kremi; Gratis'ten edindiğim orta düzeyin biraz altında el kremi.Tekrar almayabilirim.

-Benri Islak Mendil; 3 al 2 öde kampayasıyla edinmiştim.Diğerlerini annem atmış.Bunun çöpü kaldı birtek.Çantaya atmalık.

-Colgate Optik White ; Dişlerimi bembeyaz yapacak gibi bir vaadi olsa da öyle birşey yok.Dişler aynı dişler.Yine de ferah güzel işte.

-Neutrogena Sivilce Jeli ; Bende pek etkisi olmayan ürün.Sevmedim ,sevemedim.Çöpe gidiyor kendisi yine.Yazısı da burda.

-Loreal Sun Kiss Renk  Açıcı Jel; Saçlarımı muhteşem açan,bu yazın favori ürünü bu bende.Kesinlikle doğal saçlarınızı bu ürünle açın derim.Kardeşimle birlikte ürünün kökünü kuruttuk.Yazısı da şurda.

-Elseve Mucizevi Yağı ; Çok severek kullandığım bir bakım yağı.Saçlarımı nemlendiren,elektriklenmesini azaltan nadir ürünlerden biridir bu ürün.Bitti diye çok üzülsem de indirimler de yedekledim. Yazısı için tık.

-Avon Roll-On; Biraz sevemediğim ama sık sık kullandığım roll-on.

-Solait Bronzlaştırıcı Mendil; Sevdiğim bronzlaştırıcı mendiller kullanmayınca unutulmuş olarak kurumuş mendillere dönmüşler.Vah gitti mendillerim.Üzüldüm mü üzüldüm.Yazısı da burda.

Ben 3 ay boyunca bunları bitirdim.
Siz neler bitirdiniz? Okulun ilk günü nasıldı ? Yada çocukları okula yollamak nasıldı :D
Ben okula filan gitmedim.Son sınıfım ya onun rahatlığı,alış ben alış :D
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. biten ürünler yazılarını okumak hep hoşuma gitmiştir senin yazını da zevkle okudum :)

    YanıtlaSil
  2. Elseve Mucizevi Yağı kullanan herkes çok övüyor. elimdeki ona benzer ürünler bittikten sonra mutlaka deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende sürekli övenlerdenim,denemediyseniz deneyin derim :D

      Sil
  3. renkli kozmetik bitmiş tebrik ederim...

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe