Güneşin Kızları : Selin Yılmaz Stili

by - 02:48

Yaz dizilerimizde dikkat çeken bir isimle daha devam etmek istiyorum.Tekrar bir Türk dizisi mi demeyin! Napayım çok istek geldi arkadaşlar Selin karakteri için.Ayrıca benimde sıkı takip ettiğim bir dizide sevdiğim bir karakter. Dizide Selin karakterini güzeller güzeli ,sevimli mi sevimli Hande Erçel canlandırıyor.Dizi yeni sezonda da devam ediyor.

Selin karakterinden kısaca bir bahsedelim ; Süslü püslü, aklı bir karış havada... Selin’in ikiziyle tek ortak noktası, aynı anneye sahip olmaları. Selin çok güzel bir kız. Üstelik güzelliğinin de fazlasıyla farkında. Büyümeye birazcık fazla hevesli. Hayatı doya doya yaşamak istiyor, değişikliklere balıklama atlıyor.Havalı, bilmiş, kokoş.Ama kim ne derse desin çok eğlenceli.Çok cesur.Herkesin okuyabileceği açık bir kitap.Çok çabuk yeniliklere adapte oluyor. Selin, İstanbul’a taşındıklarına en çok sevinen kişi.Dizide Ali karakteri yani üvey kardeşi ile birbirlerine aşıklar.Ama Selin daha kabul etmeme durumunda.Emre'yle çıkıyor o da Ali'nin kankisi.Öyle yani.Dizide stiliyle dikkat çekiyor.Özellikle genç kızlara hitap eden parçalar yer alsa da iddialı giyinişiyle orta kesime de hitap ediyor.Hadi biraz inceleyelim:

Selin dizide giyinişiyle çıtı pıtı kız modunda.Genelde süslü kız olarak görünen Selin yazın sürekli elbise ,kısa tulum tarzında giyiniyor.Selin karakteri itibariyle zenginliğe hayran biri ve yaşından büyük giyinmeyi de seviyor.Günlük elbiselerde dar ve kısa olan modelleri tercih ederken,gece gezmelerinde/davetlerde ise daha çok sexy dediğimiz bence yaşının üzerinde bir görüntü sergiliyor.Aşırı kokoşluğa bile kaçabiliyor bu bence.Özellikle bir davette giydiği pudra rengi elbise bence hiç hoş değil ve aşırı.Renk seçimlerinde ise canlı renkleri tercih ediyor genelde,renk ayırt etmiyor.

Dediğim gibi Selin yazı çok iyi değerlendirdi.Sürekli olarak elbise,etek ,kısa tulum tercih etti.Özellikle kısa tulumları sık sık kullandı.Çok dikkat çekenler ve bayıldıklarım da vardı aralarında.Hatta tulumlarının hepsini sevdim diyebilirim.Genelde karmaşık desenler tercih ediyor.Selin karakteri aslında zayıf ama balık etli bir görünüşü var yüzünden dolayı sanki.Bilmiyorum kız zayıf mı balık etli mi hala çözemedim.Özellikle turunculu tulum ve desenli tulum favorim.Biri Süleyman Tezcan tasarımı diğeri ise Bebe marka.Etekli kombinlerinde ise o neon pembesi bluzuyla oluşturduğu kombine bayıldım.Benimde sık sık tercih ettiğim oldukça şık durduğunu düşündüğüm boyundan ince şeritli bluzu mükemmel durmuş.

Selin'in diğer tercihlerinde ise şort var.Nadiren de olsa uzun kot pantolon tercih ediyor.Bence kot pantolonlarda ona gayet yakışıyor.Arada giymeli.Kısa şortlarda ise üzerine rahat birşeyler tercih ediyor.Genelde yaşına uygun giyiniyor bence bu kombinlerinde.Tam bir havalı,şımarık genç kız modlarında.Mayosu ise bence tam onu yansıtıyor,rengarenk kişiliğini yansıtan güzel bir mayo tercih etmiş. 

 Selin'in saçları genelde düz fön olmakla birlikte ilk bölümlerde özellikle araya örgüler sıkıştırıyordu.Abartı modeller yapmadığını düşünüyorum saçlarını.Özellikle günlük kombinlerinde yeni trend olan saçlarını arkadan toplayıp,kıstırıp aralara örükler atıyor.Nadir de olsa saçlarını dalgalı da kullanıyor.Bence bu onu daha olgun gösteriyor.Bence saçlarını yaşına çok uygun yapıyor.Aralar da arada tüyler takıyor ,cicili bicili kız modunda. 

Son olarak Selin'in aksesuarlarından bahsedicem.Selin genç kızı canlandırdığından küpe ve aşırı taşlı tuşlu şeyler tercih etmiyor.Tercih ettiği kolyeler minik kolyeler(Hatta Fatmagül kolyesi diye moda olan kolye tarzında minik kolyeler bunlar ) tercih ediyor.Bileklikler ise bence vazgeçilmezi,tamamlayıcısı.Bunlar genelde rengarenk ve çeşit çeşit oluyor.Küpe ise tercih ettiğinde minik ve kendini çok belli etmeyen cinste küpeler oluyor.Kesinlikle onu büyük göstericek tarzda küpeler değil.

Bence Selin çok renkli kişiliği olan diziye renk katan bir kişi.Genel itibari ile giyinişini seviyorum,arada aşırıya kaçtığı durumlar hariç.Yaz olduğu için genel giyinişi böyle idi.Acaba kışın neler tercih edicek? Merakla beklemedeyim.Kapanışı da sevdiğim Ali-Selin ikilisiyle yapıyorum.Şimdilik benden bu kadar.13'ünde de doğum günümü kutlayan tüm izleyicilerime çok teşekkür ediyorum.Unutmadığınız için çok mutlu oldum.Görüşmek üzere,
Bakalım Güneşin kızları nasıl devam edicek sezona,
Siz Selin'in stilini nasıl buluyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

0 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe