Batiste Kuru Şampuan / Dry Shampoo

by - 16:24

Yazın saçlar en büyük sorunsal.Her gün yıkamak zorunda kalıyoruz.Benim de arada ihtiyaç duyduğum çok sevdiğim bir ürün kuru şampuan.Batiste markası Sephora'da satılıyordu,şimdilerde ise Gratis'lerde de satılıyor.Bu tarz ürünlerden çok farklı farklı markalar denedim şimdiye kadar.Elidor,Benri... gibi markalar aklıma gelenler.Ürünlerin genelinde pudra kalıntıları gibi sorunlar oluyordu.Yazılarını blogumda okuyabilirsiniz.

Kuru şampuanı; Saçlarımız yağlandığında,hacmini kaybettiğinde kullanıyoruz.Bu ürünün de methini çok duydum açıkçası.Spreyi iyice çalkaladığımızdan emin oluyoruz.Saçımıza belli bir mesafeden sıkıyoruz.Saçlarımıza iyice yayıyoruz.Sonra saçlarımızı tarıyoruz ki pudra görüntüsü belli olmasın.Bu ürün gerçekten sıktığınız ilk andan itibaren saçlarınızda etkisini gösteriyor.Saçlarınızı çok fazla sertleştirmiyor,pudra görüntüsü belli olmuyor.Yumuşacık oluyor saçlar.Kokusu ise kesinlikle rahatsız edici düzeyde değil,biraz abartı.Ama ben rahatsız olmadım.Benim gibi saçları hemen yağlananlar için kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün .Ki ben gerçekten çok sevdim bu ürünü.

Kuru şampuanların en güzeli bu bence. Evet biraz gereksiz pahalı ama değer parasına. Gerçekten övüldüğü kadar varmış bence.
Ürünün büyük boyu (bendeki boyu) 25 tl
Küçük boyu ise 15 tl gibi bir fiyatta.

Bunlarda İlgini Çekebilir

9 kişi dedi ki

  1. Evet Batiste kesinlikle en iyisi, kötünün iyisi olarakta Elidor fena değil.:)

    YanıtlaSil
  2. Fresh olanın kullanıyorum kokusuna bayılıyorum,bence parasına kesinlikle değiyor..

    YanıtlaSil
  3. sevmedim sevemedim bir türlü bunu :-((

    YanıtlaSil
  4. Dry shampoo larla bir turlu yildizim barismadi

    www.elabellaworld.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yağlı saçları olanların vazgeçilmezi bence.Adeta bir liman benim için 3.gün :D

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe