Sinemada : Görevimiz Tehlike 5

by - 21:24

Herkese merhabalar,
Tom Cruise hayranı biri olarak bu serinin hepsini izlemişimdir.Bu adam yaşlanmıyor arkadaşlar,hala karizmatik yani.Bu seriyi sevenler için her zamanki tempoda bir film olmuş.Hazır vizyonda iken izlememek olmazdı.Filmde her zaman ki gibi abartı sahneler vardı.Fragman da filmin en can alıcı sahnelerine yer vermişlerdi her zamanki gibi.

Film serinin 5. filmi.  Ethan Hunt (Tom Cruise) ve ekibi, şimdiye kadar giriştikleri en zorlu göreve, Syndicate adında bir dolandırıcılık çetesini çökertme görevine atılacaklar. IMF organizasyonunu hedef alan çeteyi amaçlarına ulaşmadan önce durdurmak zorundadırlar.


Teke tek dövüş sahnelerini gereksiz uzatmamışlar, aksiyon sahnelerinde abartı yok.Açıkçası arada sizi germek yerine çok hafif de olsa bunaltan konu olarak hafif klişe bir film oldu benim için.Bu filmin bütün serileri birbirine benziyor doğru ama daha ne olsun olum ajan filmi işte birileri ihanet edecek,hain ilan edilecek yakalanılacak.Klasik bir ajan, kaç kovala filmi. ama güzel vakit geçirmeye engel değil. Özellikle sualtı ve opera dışındaki sahneler idare idi.


Rebecca Ferguson filmde başrol kadın oyuncusu idi.Bence gayet iyi oynamıştı ki çok doğal bir güzelliği olduğunu da es geçmeyeyim.Fragmandaki uçak sahnesi filmin başında ve güzel bir sahne.Film bütünüyle ele alındığında çok hareketli değil.Bazı sahneleri tahmin edilebilir ve klişe.Eğlence dozunu iyi ayarlamışlar.Önceki filme göre bir tık aşağıda olduğunu düşünüyorum . Ama kesinlikle kötü bir film değil heyecan dozajı yine yüksek.


Açıkçası biraz yavan geldi film bana diğerlerine göre.Ama dediğim gibi aksiyon filmlerini seviyorsanız bu filmi de seviceksiniz.Benim için ortalama da idi film.Sinemada izlenebilir bence.Tom Cruise için değer bence. 10 /6


Siz bu serinin filmlerini nasıl buluyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Bu serinin filmlerinin hicbirisini kacirmadan severek izledim. Bakalim bu nasil olacak, en yakin zamanda izlemeyi dusunuyorum :)

    www.elabellaworld.com

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe