Depresyondayım

by - 01:04


Evet kaç gündür depresyondayım,unutuldum,aldatıldım şeklinde davranışlar sergiliyorum.Hatta blogumu bile dışlıyorum.Neden böyle yapıyorum hiç anlamıyorum.Çok derdim var çoookkkk...

Yurt krizi ayrı bir dert.Devlet yurdu çok ucuz,ama imkanları çok kısıtlı.Özel yurt ise pahalı,imkanları ise süper.Ben tercih yapamıyorum aralarında sıkıştım kaldım.Aklımı devlet yurdunun karıştırması ise bursumdan para artırıp alışverişe yatırırım o parayı derdim.Bu konuda ortada kaldım..

İkinci krizim ise memlekete geldim ve burda çok sıkılmaktayım...Alışmışım üniversite ortamına filan,rahatlığa battı burası..

Üçüncü krizim, telefon almak istiyorum ama bizimkiler almamamı istiyorlar.Nedenlerini  ne siz sorun ne ben söyleyeyim..



Dördüncü krizim ise hala bir sevgili bulamadım.Geçen gün okulda beğendiğim Kot Montlu bir çocuk görmüştüm.2 gün önce filan yine onu gördüm.Ve sırf bölümünü öğrenirim umuduyla oturduğu masanın hemen yanındaki masaya oturdum ve kulak kesildim yan masaya.Ama hiç konuşmadılar o konularla ilgili.Yani o konuda "tırt" çıktı.. 

Beşinci krizim, Alışveriş yapmak istiyorum,para harcamak istiyorum,yeni yeni ciciler almak istiyorum.Daha fazlasını istiyorum.Bunun için ekstra çalışmayı bile düşünüyorum.Evet düşünüyorum.Garsonluk filan bakıcam artık..İlk defa çalışıcam bu arada,garip yani...



Altıncı ve en önemli krizim ise Matematik vize notum girilmiş.Ve yine kalmışım.Zaten bütün vizelerim kötüydü.Çok moralim bozuk.Çalışıyor muyum evet ilk döneme göre çalışıyorum.Ama yetiyor mu? HAYIRRRR..yetmiyor,geçemiyorum..Ne yapıcam seneye hiç bilmiyorum..Bu sene yine alttan çok dersim kalırsa,seneye YGS,LYS beni bekler valla..Artık kısmett...

Ben çok dertliyim yani anlayacağınız....Bu gecelikte benden bu kadar..




Sevgilerimle...


Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. slm cnm. postunu okurken üniversite dönemim geldi aklıma. bence devlet yurdunda kal. çünkü özel yurtlar çok pahalı.
    üniversitede insan kendini yalnız hissediyor. bende öyleydim. inş iyi bir insan çıkar karşına.
    kendini derslerine odakla. geleceğini düşün. öptüm cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geleceğimi düşündüğüm için bu kadar çok moralim bozuluyor aslında.evet gerçekten kendimi yanlız hissediyorum çoğu zaman..yorumun için sağol canım.bende öptüm

      Sil
  2. Canını bu kadar sıkma cnm.Bahsettiğin şeylerin çoğu bir zaman sonra gülüp geçiceğin şeyler.İnsan bazen gözünde büyütüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah ben gözümde büyütüyordurumdur.Çünkü çok bunalmış vaziyetteyim.

      Sil
  3. hepsi geçer..;) sanki herşey kitlenmiş gibi gelir bazen insana..kolay gelsin..matematik hep karışık ve zor bir ders olmuştur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Matematikk yok muu insanı delirtiyor.Herşeyi biliyormuşum gibi sınava giriyorum,sınavdan orta halli çıkıyorum,sınav sonucu açıklandığında berbat halde oluyorum.Anlamadım gitti valla :)

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe