Max Factor Healthy Skin Harmony Fondöten | Nude 47

by - 19:28

Merhabalar,
Bugün yine fondöten köşesinden devam ediyorum. Bensu Soral'ın yüzü olduğu bir reklamla ortaya çıkan bu fondötene önceki postumda bahsettiğim yine Max Factor olan Skin Luminizer'dan memnun kalmamam sonucu edindim. Görevli özellikle ısrar edince denedim ve yapısı oldukça hafif ,yaz için ideal bir fondöten gibi geldi,rengi de tam ten rengim olan Nude 47 rengini satın aldım.

Pompalı bir mekanizmaya ve cam şişeye sahip.Oldukça ince yapılı,su gibi akışkan bir yapıya sahip bu fondöten ciddi anlamda ciltle bütünleştiğinde doğal bir hava veriyor.Pembe alt tonlu bir fondöten gibi görünse de ilerde anlatacaklarım bende ki bu izlenimi dağıttı.Kalıcılığı ise orta dereceli.Ben fondötenden yüzüme 1 pompa sıkıyorum sadece(anlatabildim umarım.) İkinci katı geçtiğinizde ürün cildinizde o kadar da doğal durmayabilir.

İlk dakikalarda gayet normal olan bu fondöten yarım saat geçmeden yüzümde oksitlenerek aşırı turuncu bir hal alıyor. Ben hayatımda bu kadar çabuk oksitlenen bir fondöten görmedim. Beyaz tenlilerin kesinlikle uzak durması gereken bir fondöten. 1 pompa kullanıyorum demiştim hatırlarsanız artık yarım sıkıyorum ve en açık renk bir kapatıcı ile karıştırıp öyle sürebiliyorum fondöteni.Yapısına her ne kadar bayılsam da benim için negatif yorumlarla dolu bir deneyim oldu.

Gratislerde 58 tl gibi fiyatta olan fondötene indirimle 35tl civarı bir fiyata elde edebilirsiniz.Ama tavsiye eder miyim? Kesinlikle hayır.Almayın etmeyin. Maksimum oksitlenme diyorum,başka da birşey diyemiyorum.
Sevgilerimle.

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Gerçekten ben de hala mükemmel fondöteni bulamadım ve aramaktan bıktım 😔

    YanıtlaSil
  2. Denememiştim ama gerek de kalmadi gibi.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe