Elbise Modellerinde Doğru Kumaş Seçimi

by - 02:02

 Elbiseler, kadınlar için her zaman şık, rahat ve kurtarıcı parçalar arasında yer almıştır. Günlük kullanımdan özel günlere kadar birçok zamanda farklı elbise modelleri tercih ederek şık ve aynı zamanda rahat bir görünüm elde edebilirsiniz. Elbise seçimi yaparken renk, kumaş ve model gibi bütün detaylara dikkat etmeli ve bu doğrultuda bir seçim yapmalısınız. Vücudunuza uygun bir elbise modeli seçmek ise son derece önemlidir. Örneğin fazla kilolarınızdan şikâyetçiyseniz kilolarınızı kapatacak kumaşta ve renkte elbiseler seçmelisiniz. Kilolarından şikayetçi olan bir kadının saten elbise seçimi yapması pek doğru olmayacaktır. Bu aşamada KeiKei elbise modelleri kurtarıcınız olacaktır. 


 
Elbisede Kumaş Tercihi 
  
Elbise seçerken kadınların en çok dikkat ettiği konulardan bir tanesi de kumaş tercihi olarak karşımıza çıkmaktadır. Doğru kumaşı tercih ederek hem şık hem de rahat bir görünüm elde etmek mümkündür. Son zamanlarda rahatlığına düşkün kadınlar tarafından en çok polyester elbise modelleri tercih edilmektedir. Rahat ve yumuşak kumaşı ile sizi kesinlikle rahatsız etmeyecek olan polyester elbise, farklı kesim ve tasarımları sayesinde de şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Ayrıca polyester; tül elbise modellerinde de kullanılarak trend haline gelmiş ve özel günleri renklendirmiştir. 
  
Bunun yanı sıra şıklığından asla ödün vermeyen ve daima gecenin yıldızı olmak isteyen kadınlar için Keikei pul payet elbise modelleri ilk sırada yer almaktadır. Farklı renk ve tasarımlarıyla güzelliğinizi yansıtacak olan bu KeiKei pul payet elbise modeli, özellikle nişan organizasyonlarının vazgeçilmezi haline gelmiştir. Model seçimi kadar renk seçiminin de büyük bir önem taşıdığını kesinlikle unutmamalı ve bu doğrultuda seçimler yapmalısınız. 
  
  
Daha sade ve naif bir görünüm ile güzelliğini göstermek isteyen kadınların tercihlerinden bir diğeri de şifon elbiselerdir. Hafif ve etkileyici kumaşı ile dikkatleri çekecek olan şifon elbise modelleri; iddialı tasarımlarla kendinize olan güveninizi artıracak. Elbise seçiminde önemli olan konu; herkesin tercih ettiğini değil, üzerinizde taşıyabilecek olduğunuzu seçmenizdir. En ağır ve etkileyici kumaşı bile tercih etmiş olsanız üzerinizde taşıyamadıktan sonra bir anlamı kalmayacaktır. Bu sebeple kendinize uygun kumaş, renk ve modelleri iyi bir şekilde analiz etmelisiniz.  


Düğün, nişan gibi özel organizasyonlarda ön plana çıkmak için KeiKei dantelli elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Dantel, taş, güpür ve tül gibi detaylar elbisenizi de sizi de daha güzel ve etkileyici gösterecektir. Eğer her zaman sadelikten yanaysanız düz bir krep elbise modeli seçebilir ve sadeliğiniz ile gözleri kamaştırabilirsiniz. 
  
  
  
Farklı ve Kullanışlı Elbise Modelleri 
  
Birbirinden farklı ve şık elbise modelleri arasından bir seçim yaparak güzelliğinizi ikiye katlayabilirsiniz. Elbise de kumaş ve renk seçimi kadar model seçimi de önem taşımaktadır. Seçtiğiniz model, daima vücut hatlarınıza uygun olmalı ve sizi rahat hissettirmelidir. Boyunuzun uzunluğuna göre kısa ya da uzun bir elbise tercih edebilirsiniz. Genelde boyunun kısalığından şikâyetçi olan kadınlar uzun elbiseler ile zarif bir görünüm yakalayabilmektedir. Eğer kilonuzdan şikayetçiyseniz daha geniş elbise modelleri de tercih edebilirsiniz. Arkası kuyruklu, kısa, uzun, yarasa kol ve tül detaylı KeiKei krep elbise modelleri ile gecenin en iddialısı olabilirsiniz. Yaptığınız seçimlerin güzelliğinizi doğrudan etkileyeceğini kesinlikle unutmamalı ve bu doğrultuda seçimler yapmalısınız. 

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. doğru kumaş seçimi gerçekten çok önemli bazı kumaşlar aşırı kilolu gösteriyor blog geri dönüş yorumlarını bekliyorum ben de..

    YanıtlaSil
  2. çok faydalı bir yazı olmuş..

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe