Wet'n Wild Megaglo Aydınlatıcı | Precious Petal E321B

by - 21:59

Merhabalar,
Bugün benim çok ama çok severek kullandığım uygun fiyatlı bir aydınlatıcıdan bahsedeceğim.Serinin normalde 4 rengi olsa da bildiğim kadarıyla ülkemizde sadece 2 rengi mevcut.


Hafif pembeye çalan sedefli ve oldukça pigmentli bir aydınlatıcı bu. Çok fazla sim barındırıyor gibi dursa da bence disko topuna döndürmüyor insanı.Sim bulunduğu bence doğru ama kesinlikle dediğim gibi disko topu havasında bir sim değil bu. Kalıcılığı oldukça iyi,saatlerce sizi götürebilir.Ürünü sürdüğünüzde çok doğal bir aydınlatıcı havası yok ama parıl parıl bir havası da yok. Bu aydınlatıcıyı aldığımdan beri elim başka ürüne gitmiyor .

Ürünü yelpaze fırça ile uygulamayı tercih ediyorum.Ben buğday tenliyim ve hafifçe uyguladığımda ortaya çıkan şey gerçekten çok güzel oluyor. Beyaz tenlilerin bu aydınlatıcıdan kaçınmaları gerekebilir.Çünkü onlarda o kadar da doğal durmayabilir.Ürün gratislerde normalde 30 tl gibi bir fiyatta ama indirimle 15tl civarına alabilirsiniz. Kesinlikle herkese tavsiye ettiğim bayıldığım bir aydınlatıcı.

Siz hangi aydınlatıcıları seviyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

0 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe