Doğru Papyon Seçimi Nasıl Olmalıdır?

by - 01:58

Erkek giyim modasına baktığınızda klasik giyimde takım elbiselerin ve papyonların sıklıkla kullanıldığını görebilirsiniz. Erkekler için en özel zamanların temsilcisi olarak da kabul edilen papyon çeşitleri aynı zamanda damatlıklarda da yerini almaktadır. Giyimine özen gösteren, tarzında modern ve sofistike çizgileri yansıtmayı seven erkeklerin gardırobunda çeşitli modellerde papyonlar bulunmaktadır. 
Özel günlerde erkek kıyafetlerinin tamamlayıcısı olan papyon gömleklere ve takım elbiselere değer katması ile bilinmektedir. Böylelikle sade bir erkek takımı daha seçkin hale dönüşmektedir. Bu sayede davet, düğün, toplantı ve buna benzer ortamlarda papyonlu takımınız ile kendinizi özel hissedebilirsiniz. 
Papyon takmak istiyor ama en fazla model seçeneğini nerede bulacağınızı bilemiyorsanız hiç vakit kaybetmeden Kiğılı mağazasını ziyaret edebilirisiniz. Hem yazlık hem de kışlık olarak ayrı ayrı kullanabileceğiniz Kiğılı papyon modellerinin sahibi olan Kiğılı kombinlerinizi daha şık kılmaktadır. 
  
Kiğılı Erkek Papyon Modelleri 
  
Papyon satın almadan önce hangi takım ile birlikte kullanacağınıza dikkat etmelisiniz. Bunun için geniş ürün yelpazesine sahip olan Kiğılı seçim yapmanızı daha kolay hale getirecektir. Markaya ait modellere baktığınızda ata yaka gömlek papyon, kadife papyon, desenli papyon, damatlık için papyon gibi birçok modeli bir arada bulabilirsiniz. Bu modellerin hepsi birbirinden kaliteli olup kombinlerinizi daha estetik yapmaktadır. 

 
Kiğılı papyon modelleri arasında en sık tercih edilenler genelde siyah ve lacivert gibi renklere sahip olan modellerdir. Takım elbiselerde bu renkler daha fazla kullanıldığından dolayı bu renk papyonlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak klasik renk olmasına karşın farklı desenlerde bir papyon arıyorsanız Kiğılı mağazalarında bu tarz modeller de bulunmaktadır. Modeller içerisinde desenli, düz saten, kadife gibi seçenekler mevcuttur. 
  
Kiğılı Papyon Modelleri Ve Fiyatları 
  
Kiğılı’nın zamansız tasarımlarıyla papyon takım elbise kombini yaparken genellikle düz saten olan modeller daha çok tercih edilmektedir. Erkekleri hemcinsleri arasında bir adım öne taşıyan bu papyonlar aynı zamanda kişiye özgüven de vermektedir. Buna ek olarak katıldığınız ortamlarda kişisel imajınızı da yükseltme fırsatı sunan Kiğılı papyonlar hem görüntüsü hem fiyatı ile sizin için avantaj sağlamaktadır. 


Erkek papyon kombinleri yaparken papyon ve takımınız arasındaki uyuma dikkat etmeniz gerekmektedir. Eğer ceketiniz ya da takımınız desenli ise burada papyon tercihinizi düz ve saten olan modellerden yana kullanabilirsiniz. İkisini de desenli tercih ettiğiniz takdirde göz yorucu ve hoş olmayan bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu nedenle erkek kombinleri yaparken birbirine uygun olan parçalar seçmeye özen göstermelisiniz. 

Bunlarda İlgini Çekebilir

0 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe