Bitenler / Çöpe Gidenler 21

by - 22:00

Merhabalar!
Bir bitenlerle daha karşınızdayım.Aylar geçti yine galiba yazmayalı.Ama az şey bitirdim yine.Bakalım neler bitti? Neleri sevdim? Neleri tekrar alıcam? Neleri almicam?Aslında genel olarak benim için klasikleşen ürünler mevcut ama sizlere de fikir olur belki bazıları.


-Lionesse Sünger; Ucuz görmüştüm aldım gayet kullanışlı pembiş bir makyaj süngeri.

-Gülçiçek Şampuan; Kardeşimin hediyesiydi bana bir pakette.Bitkisel olduğu için köpürmüyordu ama güzeldi.Kokusu tabi ki de bol bol gül kokulu idi.

-Colgate Diş Macunu

-Garnier Saf&Temiz Neem Arındırıcı Jel; Fiyatını çok çok uygun bulup denemek için aldığım jel.Ben banyodayken daha çok kullandığım cildime çok iyi gelen bir ürün bu.Bence her karma cilde sahip kişi edinmeli.Tekrar alınıcaklarda.

-Got2b Kuru Şampuan; Artık hiç hiç gerekmedikçe saçıma sürmüyorum kuru şampuanları.Saçlarıma iyi gelmediğini,beklentimin çok çok altında olduğunu farkettim bu ürünlerin.Tekrar alınabilir diye yazmıştım yazısını ama alınmaz bence.

-Nivea Canlandırıcı Yüz Temizleme Köpüğü; Bunun yazısını yazmamışım aaa. İnanamıyorum.Hemen yazayım bari.Bitti filan ama ben hiç sevmedim.Detaylarını yazımda yazarım ama çok gereksiz bir ürün olmuş.Sevemedim gitti şu yüz temizleme köpüklerini.

-La roche Posay Effaclar K(+) günlük bakım kremi; İnstagram da beni takip edenler bilirler yazmıştım bir gün. Orda da aşırı aktifim ayrıca.Neyse benim tester da olsa aşırı memnun kaldığım bir ürün oldu.Büyük boyundan alınıcaklar arasına yazıldı bile.


-Garnier Saf&Temiz 3ü Birarada ; Çok çok sevdiğim ürünlerden biri.Bittikçe yenisini alır dururum.Siyah noktalar filan için birebir ürün .

-The Balm Schwing Eyeliner; Bittikçe aldığım,artık benim ve sizler için klasikleşen eyelinerım.Yok yani başka eyeliner kullanamıyorum.

-Himalaya Arındırıcı Yüz Yıkama Jeli; Orta düzeyli bir üründü.Bittiğine sevindim.Yapısı biraz iğrenç bir görüntüyü andırıyor,jöle kıvamında sanki.Neyse bir daha almayı çok da düşünmüyorum şuan için.

-Rimmel Stay Matte Pudra; Artık her bitenlerde sizin de bıktığınız pudram..Yok başka pudra da kullanamıyorum napıyım.Bittikçe stokluyorum,alıyorum.

-Rimmel Fondöten; Bunun da yazısını yazmamışım ya.Kullandığım en hafif,en güzel fondötendi.Gerçekten muazzamdı.İlk iş alınacaklar arasında.Yazısını da en kısa zamanda yazıcam.

-Sleek Matte Me Likit Ruj; Kış için tam ideallikte bir rujdu.Zaten likit rujlara sarmış durumdayım.Alabilirsiniz ,kış için alınabilir tekrar.

Ben şimdilik bunları bitirebildim.Siz neler bitirdiniz bakalım?

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Kuru şampuan şimdiye kadar hiç kullanmadım hep de merak etmiştim bu markayı ama sen beğenmemişsin himalaya yı da herkes çok seviyor köpüren bir yapıda mı acaba?

    YanıtlaSil
  2. evet ben beğenmedim.Evet yapısı suyla buluşunca köpürüyor.Ama ilk önce yüzünüze adeta jöle yapıştırıyormuşunuz gibi birşey oluyor.Ben pek tatmin olamadığımdan orta düzeyli bir ürün dedim :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe