The Balm Meet Matt(e) Trimony Far Paleti

by - 15:35

Herkese merhaba! Bu hafta sizlere The Balm'ın çok sevdiğim bir paletinden bahsedeceğim.
Günlük ve çok kullanışlı 9 adet renkten oluşuyor palet.Renklerin tamamı sıcak renklerden oluşuyor.Her bir rengi kullanışlı.Ambalajı alıştığımız diğer The Balm paletlerine benziyor.Kocaman bir aynası var.Paletteki renklerin pigmentasyonu gayet iyi.Bazsız da gayet kullanışlı palet.Paraben ve talc içermiyor.Paletteki renklerin tamamı mat yapıda,kesinlikle tam benlik.

Şimdi paletteki renklere ayrıntılı bir şekilde göz gezdirelim;

Matt Lin: Göz pınarlarında kullanmak için güzel açık bir renk. Paletin en açık rengi.Rengini kolay kolay vermiyor.Ama yumuşacık bir yapısı var.Pigmentasyonu gayet iyi.

Matt Thomas: Yine açık renkli bir toz pembe rengi.  Yapısı yumuşak yine.Bu da rengini kolay kolay vermiyor.

Matt Rossi: Farklı bir kahverengi . Sürüldüğünde hemen rengini veriyor.Tek başına da sürüldüğünde güzel olan bir renk.

Matt Lopez: Palette kesinlikle en en sevdiğim renk,rengi sıcak somona çalıyor.Kiremit rengi de diyebilirim.Tek başına sürünce de mükemmel duruyor,crease bölgesine uygulayınca da.Bu renk için bile bu palet alınabilir bence.

Matt Kumar: Bordomsu bir renk.Palette pigmentasyonu en az olan renkti.Ama yine de sürdüğünüzde doğal ve sıcak bir renk bırakıyor.

Matt Moskowitz: Mürdüm rengi.Palette kullanmadığım renkler arasında.Sürdüğümde bende gözümü morartmışlar hissiyatı bırakıyor.

Matt Evans: Camel rengi. Paletin en yumuşak rengi.Günlük makyaj için ideal bir renk.

Matt Redd: Acı kahve bir renk bu.

Matt Ahmed: Siyah renk.En kullanışlı renklerden tabiki de.Gece makyajı ,gündüz her renk için ideal.

Genel olarak palet hakkında söyleyebileceklerim; kapağı mıknatıslı, kocaman aynası da kesinlikle avantaj.Renklerin çoğunu tek başına uygulayıp kullanabiliyorsunuz.Çok az da olsa tozutma yapıyorlar ama kesinlikle en ideal paletlerden.Eğer far kullanmayı sizde benim gibi çok tercih etmeyenlerdenseniz,nadiren kullananlardansanız bu palet tam size göre.

Paletin fiyatı Gratis'lerde 120tl idi.Yarı fiyatına indirimlerle alın derim.Ben 50küsür tl gibi bir fiyata aldım.
Siz bu paleti nasıl buluyorsunuz?


Bunlarda İlgini Çekebilir

0 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe