Yves Saint Laurent La Laque Couture Oje / 22

by - 19:43

YSL markasının bu ojelerini bir alışverişim sırasında edinmiştim.Kendilerine Boyner'den ulaşabilirsiniz.Genel olarak tırnaklarımda Nude tonlarını sürme deliliğine tutulduğum anlardan birinde öğrenci halimle paraya kıyıp,hatta resmen 1 hafta yurtta oturmama sebep olan ojedir kendisi.Ki değdi mi bunu yazımın sonunda anlayabilirsiniz? 

Tırnakları resimlerde çok güzel çıkan insanlara hayran oluyorum bu arada.Neyse yapısı biraz yoğun olsa da ojenin ilk kat size kesinlikle yetmeyecek bence.Ben 2 kat sürüyorum açıkçası.Ancak rengi belli oluyor.Hatta oje ten rengimle adeta bütünleşti diyebilirim.Bu arada ojenin ben yoğunluğunu sevemedim.Ojenin parlaklığı oldukça güzel.Kalıcılığı ise üstüne top coat filan sürmezseniz 3-4 gün idare ediyor .Bence bu açıdan kalitesini belli ediyor.Kuruma süresi ise gayet iyi,kısa sürede kuruyor.O kadar suya ellerimi soksam da süper idare etti.Tırnaklarımdaki duruşunu sevemedim.Pastel'in NUDE serisi bin basar desem gerçekten yeridir.Yazık günah vermeyin bu kadar para!

Açıkçası bu ojeye bu kadar para değer mi derseniz değmez.Ojenin fiyatı 70tl gibi bir fiyat.Ağlicim şimdi verdiğim paraya.Bence almayın,tabi yine siz bilirsiniz :D

Unutmadan fotoğraflarla göz zevkinizi bozduysam,affola.
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. bu renk çok klasik bir oje için gerçekten değmez bu kadar paraya ama çok değişik ve özel bir renk için verilebilir ki vermişliğim vardır baya .-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani tabi mükemmel bir renk ise neden olmasın.Ama ben bu tarz klasik renkleri sevdiğim için şahane gelmişti ama değmezmiş.

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe