Sinemada : Labirent:Alev Deneyleri

by - 17:33

Okullar başladı yine,bu sene üniversite son sınıfım.Mezuniyet yılı yani anlayacağınız :D Ondan şimdi ders programına alışma dönemindeyim.Yoğun olarak bloga yazamayabilirim.Bu sırada ilkini çok sevdiğim filmin ikincisine de merakla ve heyecanla gittim.İlk günlerde gitmediğim için internette bir takım yorumlar da okudum ve filmin beğenilmediğini görünce üzüldüm açıkçası.Bir de filmin senaristi senaryoyu toparlamakta çok zorlanmış.Çünkü kitabın yazarı kitabı b*ok etmiş diye duydum.

Filmde Labirent'ten kaçtıklarını zanneden Thomas ve arkadaşları aslında daha büyük bir tuzağın içine düşmüşlerdir.Gerçekleri bulma ve kurtulma çabalarını bu filmde daha çok izliyoruz.

Açıkçası film hakkındaki bazı yorumlara katılıyorum.Film benim beklediğim gibi çıkmadı,ilk film kesinlikle daha güzeldi.Bazı saçma tutarsızlıklar vardı filmde.Özellikle o TWD de benzetme zombi kısmı beni benden aldı.Deli demişler adına ama bildiğin zombi o arkadaşım.Macera olarak kesinlikle film olmuş ama mantık yok.Dylan'a filmde oldukça yük binmiş.Hatta filmde bir onu izledik.Ben yine Minho karakterine hasta oldum.Kaya hangi karakteri canlandırıyodu şuan ismini unuttum ama kıza filmde deli oldum.Benim girdiğim sinema salonunda da filmden öyle çıkan olmadı.

Film bence aşırı karışık ve hareketliydi.Üçüncü film umarım bu kadar tutarsız ve saçma olmaz.Ama izlerken sıkıldın mı demeyin çünkü sıkılmadım.Ayrıca filmde dikkat ettiğim bir diğer nokta ise 3D sinin gereksizliği.Yani filmde 3D kullandıkları bence hiçbir şey yoktu.Görsel açıdan film iyiydi ve bence tam beklentimdeydi film.Sürekli olmasa da yer yer gerilim vardı filmde.Gayet güzeldi.Özellikle çöl sahneleri görsel açıdan muhteşem görünüyordu.Ayrıca filmde virüslü insanların çok hareketli sahneleri vardı.Bir yerde valla korku filmindeymiş gibi sıçradım.İlk filmi izleyenler için devam niteliğinde bir film.Ben seveceklerini düşünüyorum.Neyse ondan ne izleyin ,ne de izlemeyin diyorum. 7/10

Görüşmek üzere,
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Bende filmi izledim ve kitabı okumadığımdan sanırım baya güzel buldum. O tutarsızlıklar kitapla film arasında mı sence yoksa film direk tutarsız mı geldi? ^^

    YanıtlaSil
  2. Ben ilk filmi çok merakla izlemiş ve sonunda hayal kırıklığına uğramıştım...
    Yorumunu görünce merakla okudum , teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe