Pure Beauty CC Krem

by - 16:33

Pure Beauty markasının CC Kremi arkadaşımın doğum günü hediyelerinden biri idi.Açıkçası kendisini Watsons'ta görmüş ve hakkında aklımda 2-3 küçük yorum yapmıştım.Ama edinmemiştim.Şimdi sizlerle upuzun bir yorum paylaşma zamanı diye düşünüyorum.CC kremler BB kremlere göre daha az hatta hiç denilebilecek kapatıcılığa sahip ürünlerdir.Ayrıca genelde cilt tonundaki renk eşitliklerini sağlamak için kullanılırlar.Yani cildinizde lekeleriniz,sivilce ve benzeriler var ise bence tercih edilmemesi gereken ürünler listesinde başı CC kremler çeker.

Ürünün güneş koruma faktörü SPF 30 .Paraben ve alkol de içermiyor.Ürün  40ml.Ürünün 2 renk seçeneği var.Biri İvory(Açık tenliler için),diğeri ise Natural(Daha koyu renk).Cilde parlaklık ve aydınlık bir görüntü veriyor.Buna kesinlikle katılıyorum.Kapatıcılığı da dediğim gibi hiç hiç yok gibi.Cilt rengini güzel eşitliyor.

Ürünün en en önemli noktası bence kesinlikle içinde aşırı derecede sim barındırması.Bazı arkadaşlarım ki bunlar kuru cilde sahip olanlar ,ürünün ciltlerinde simli durmadığını iddia ettiler.Ben inanmadım ve bundan dolayı almadım.Yüzüme uyguladığımda ise cildimde aşırı derecede simlerin parladığını gördüm.Özellikle parlak ışıklı bir yere gittiğinizde benim gibi biraz yağlı bir cilde sahipseniz ürünün cildinizde adeta bir disko topu gibi parladığını görebilirsiniz.Yağlı cildi olanların bence özellikle uzak durması gereken ürünlerden biri bu.Yani neden bu kadar sim koymayı gerek duymuşlar bilemedim.Ürünü bana koyu gelen bir fondötenle karıştırdım.Daha iyi bir görünüm elde ettim ama o simli görüntü hala gitmedi,azaldı ama gitmedi.Ondan çok nadiren hatta hiç tercih etmediğim bir ürün oldu kendisi.

Kokusu ise hafif çiçeksi bir kokuya sahip.Bence güzel.Kuru bir cilde sahipseniz cildinizi güzel nemlendirir ve aydınlatır diye düşünüyorum.Açıkçası çok da doğal duruyor..Bence kuru ciltlilerin tercih edeceği ama yağlı ciltlilerin uzak durması gereken bir ürün.Benim sevmediğim bir ürün oldu bu yüzden.Ürün Watsons'larda satılıyor.28 tl gibi bir fiyatı vardı.
Siz bu ürünü nasıl buluyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

5 kişi dedi ki

  1. Pure beauty ürünlerini hiç kullanmadım. Loreal'in kızarıklıklar için olan CC kremini uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum tatlım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onu denemedim ,denemek lazım o halde :D

      Sil
  2. Evet ciltte parlaklığı bariz belli oluyor bb kremi gibi değil ancak ben seviyorum o görüntüyü buna rağmen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben sevemedim ya,cildim yağlı olduğu için heralde

      Sil
  3. çok güzel kokulu ve harika bir ürün üstelik simli yapısını bile seviyorum ama öyle bir parlıyor ve kusuyor ki özellikle yaz aylarında kullanamıyorum kara kış soğukları gelsin biraz daha kullanıp bitireceğim kendisini..

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe