Loreal Paris Lumi Magique Aydınlatıcı

by - 11:47

Merhabalar!
Aydınlatıcı tarzı ürünlerde seçili nadir ürünlerim olduğu için yazmayı pek tercih etmemişim sanırım.Loreal'i de yazmadığımı farkedince bir el atayım buna da dedim.Bu markanın toplam 3 rengi bulunuyor.Ben 2 numarası olan  MEDIUM rengini aldım.Ürünün oldukça şık bir ambalajı var.Rengi oldukça değişkenlik gösterse de sanki "roz" rengi yoğunlukta.Ucu fırçalı bir mekanizmaya sahip.Alt kısmında bulunan mekanizmasını çevirdiğinizde fırçasından ürün çıkmakta.

Ürünü yüzünüzde aydınlatmak istediğiniz bölge üzerine uygulayabilirsiniz.Ben genelde göz altı bölgeme uygulamayı tercih ediyorum.Çizgilere dolmayan pratik bir aydınlatıcı bu.Kapatıcılığı orta düzeyde,kalıcılığı da iyi bence.Gün içinde sizi idare ediyor.Cilde doğal bir aydınlık veriyor.Rimmel London'un aydınlatıcına nazaran benim daha çok sevdiğim bir aydınlatıcı oldu.Nemsiz bir cildim olmadığı için ürün cildimde bir sorun yaratmadı.

 Fiyatı 40 tl gibi biraz çok bir fiyat .İndirimle ben 20tl gibi bir fiyatla edinmiştim.Bence aydınlatıcı arayanlar bir denemeli diyorum.
Siz hangi aydınlatıcıları tercih ediyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. indirimde bulamadığım için alamadım bunu ama peşindeyim alacağım.. :-)))

    YanıtlaSil
  2. kullanıp memnun kaldığım bir ürün fiyatının hakkını veriyor bence

    YanıtlaSil
  3. gözaltı sorunları fazla olan biri için uygun mu sizce ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer sorununuz çok fazla ise ben kapatıcağını düşünmüyorum.Benim çok bir sorunum yok o yüzden kapatıcılığı bana yetiyor.Ama size yetmeyebilir

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe