Garnier Makyaj Temizleme Sütü

by - 17:26

Herkese merhabalar,
Bugün ki yazımızı kardeşim yazıcak.Onu hemen sizlerle baş başa bırakıyorum.
-----
Ben Pamuk Şekerin kız kardeşi.Junior deyin bana en iyisi.Bugün blogda konuk ettiğimiz ürün Garnier'in makyaj temizleme sütü.Biliyorsunuz ki ablam karma/yağlı ciltli biri ben ise tam tersi kuru ciltli bir insanım..Ondan bu ürünü iyi bir alternatiftir diye aldım.

Ürün paraben içermiyor.Ve hassas ciltler içinde uygun bir ürün.Ama çok da tertemiz bir ürün değil.İçeriğinde alkol gibi ürünler barındırıyor.Ürün losyon kıvamında.Ben özellikle bb krem temizlemek için bu ürünü tercih ediyorum.Gözlerimi çift fazlı göz makyaj temizleyiciler ile temizlemeyi tercih ediyorum.Bu ürünü de sizlere biraz daha fazla yorumlamak için gözümde de denedim.Ten makyajında bu ürünü tercih edeceklerin 2 defa üstünden geçmesinde fayda var.Çünkü ürün ilk seferinde tüm ürünü temizleyemiyor,kalıntı bırakıyor.Gözleri ise yakıyor.Benim gözlerimi fena halde yaktı ondan 1 kez denemem yetti.

Cildimde yağlı bir his bırakıyor.Sonrasında yıkama gereği hissediyorum ben.Ama böyle ağır his bırakmıyor,cildi yumuşatıyor.Ürünün çiçeksi bir kokusu var. Kokusu rahatsız etmiyor bence.İyi bir alternatif bence temizlik için.Ama sevmedim,sevemedim ben.


Ürün hakkında söyleyecekleriniz var mı? 


Sevgiler..


Bunlarda İlgini Çekebilir

5 kişi dedi ki

  1. Kesinlille.nefret ettim. Iki kez kullandim ve copu boyladi. Gozumu yaktigi yetmiyormus gibi davul gibi sis gezdim uc gun. Hassas gozlere onermiyorum ben. Yuz temizleme de olur ama gozlerden uzak tutalim diyorum 😭

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yüz temizleme de idare eder ama göz için uygun olmayan bir ürün.

      Sil
  2. merhaa garnıerin en iğrenç ürünü diyebilirim !!! bu arada takibe aldım bloğunuzu bende beklerim iade-i ziyarete :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda iadei ziyareti gerçekleştiricem :D teşekkürler

      Sil
    2. en kısa zamanda iadei ziyareti gerçekleştiricem :D teşekkürler

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe