Yılbaşında Kime Ne Almalı?

by - 18:18

Yılbaşı yaklaşıyor millet.Kaldı 1 aydan kısa bir süre.Yakın çevremize hediye bakmaya başlamışızdır diye düşünüyorum.Eskiden okulda filan yada yakın arkadaşlarla aramızda "yılbaşı çekilişi" yapardık.Tabi insan hediye alırken baya bir zorlanıyor.Özellikle denk gelen bir erkek arkadaşsa bu oldukça zor oluyor.Sonra aileye küçük hediyeler alınır,mutlu edilir.Zaten kaç ay sonra gitmişsin yüzleri gülsün diye.Bir de sevgilisi olanlar için sevgilisi hediyesi var tabi.Sizler daha çok batmadan önce kime yılbaşı hediyesi olarak ne alınmalı hadi başlayalım :)
Erkek/Kız Arkadaşa Alınabilecek Hediye Alternatifleri
Şimdi bu arkadaşınızın yakınlığı ne derece de önce onu bir düşünüp fiyat aralığı belirleyin.Sınıftan yakın olmayan bir arkadaşınızsa bence 20 tl gibi cüzi bir miktar belirleyebilirsiniz.
Eğer erkek arkadaşa alacaksanız; Kış geldi malum tuttuğu takımda bir atkı,şapka,eldiven,forma gayet güzel bir alternatif olabilir.Kazak,gömlek gibi alternatifleri de değerlendirebilirsiniz bence.Birde telefon kılıfı bence gayet kullanışlı bir hediye.
Eğer kız arkadaşa alacaksanız; Alabileceğiniz hediye alternatifleri daha bol.Parfüm,kolye,şeker bir kupa,ev terliği(pofuduklardan),eldiven,atkı,bere,şal,cüzdan,sevimli oyuncaklar gibi cüzi fiyattaki ürünlerden alabilirsiniz. Bir de tabiki olmazsa olmaz pijama,iç çamaşırı var.Yani bir kıza alınabilecek bolca hediye var bence :D Son olarak da telefon kılıfı yine kullanışlı olacaktır.

Sevgiliye Alınabilecek Hediye Alternatifleri
Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi  ya da Bayan sevgiliye yılbaşı hediyesi alacaksanız ; Yılbaşına özel bir hediye sepeti hazırlayabilirsiniz.Oldukça romantik olabilir.Ya da baktıkça hazırlayabileceği,aranızda özel olan birşey hazırlayabilirsiniz. Resimlerinizden bir albüm hazırlayabilirsiniz.İçine duygusal sözler sıkıştırabilirsiniz.Parfümü de alternatiflere sıkıştırabilirsiniz.Ama bence sevgiliye verilebilecek özel hediyeler her zaman en güzelidir diye düşünüyorum.Daha önceden yakın arkadaşıma yaptığım DIY'ı sizde sevgilinize yapabilirsiniz. Bayılacaktır.

Ayrıca hediyelerinizi dışardan almaya eriniyorum,hemen ayağıma gelsin,fazla çeşit olsun diyorsanız sizi Hepsiburada.com 'a davet ediyorum. Bol alternatiflerden siz de yararlanabilirsiniz. "
Şimdilik benden bu kadar.
Sizin önerileriniz varsa yazın? Kime ne hediye alalım?
Beğendiğim öneriler olursa yazıya iliştiriveririm :D

Bunlarda İlgini Çekebilir

1 kişi dedi ki

  1. yılbaşının en güzel hediyesi, anı olarak saklanılabilecek bir üründür
    mesela emoji yastıklar çok güzel bir seçim olabilir,
    http://www.indirimvekalite.com/pratik-urunler-tv-urunleri-k-7/ev-dekorasyon-k-11249/gulen-yuz-emoji-yastik-o89-u-144400.html#.WImjd9SLSzc

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe