Gossip Girl : Blair Waldorf Stili

by - 19:57

Merhabalar,
Bugün yıllar geçse de adından söz ettirmeye devam eden bir dizi ve en önemli karakter olan Blair Waldorf'dan bahsedicez.Gossip Girl dizisi zaten konusu olsun karakterler olsun her karakterden ayrı ayrı upuzun moda yazıları yazılabilecek bir diziydi.Blair bence dizinin gözde kızıydı.Kimse alınmasın ama Serena Blair'ın yanında -tısss kalıyor.Blair denilince aklınıza Chuck Bass geldi değil mi ? Ahh ahh ne günlerdi be! Blair Waldorf'u güzeller güzeli Leighton Meester canlandırıyordu dizide.

Blair Waldorf'dan kısaca bahsetmek gerekirse ise; İlk başlarda baktım Nate'le ama pislik kankisi Serena Nate'le yattı.O da Chuck'a gitti.Chuck'la oynaşıp durdular.Valla güzel bölümlerdi.Bir ara dedim dizide herkes herkesle olmaz böyle bir dizi! Arada azıtmadılar değil ama Blair dizide her daim gözde olmaya devam etti.Chuck'la aşklarına inandık ve inandık  :D Diziyi izlemeyenler için daha çok -spoiler vermeden diziden bahsetmeyi kesiyorum..Blair dizide genelde sosyal sınıfına uygun klasik bir tarzı var.Çok hanım hanımcık ve oldukça da yakışan bir stili var Blair'ın.Arada ise ortalığı yıkıyor adeta bütün tabuları yıkıyor elbisesiyle.

Blair denilince hep aklıma şu muhteşem Elie Saab imzalı mükemmel elbise geliyor.İzleyenler kesinlikle unutmayacaktır bu gelinliği.Yapraklı tacı ise işte Blair dedirtti kafalarda.Chuck'la bir resimlerini koymadan edemedim.-Spoiler filan yok anlayacağınız,vermiyorum.Bebek mavisi,transparan detaylı işlemeli bu mükemmel elbise kesinlikle dizideki favorim.
Ve ilk düğününde giydiği gelinliği paylaşmasam olmazdı.Vera Wang imzalı gelinlik sade ama bir o kadar da mükemmeldi.Blair'ın salınışına bir bakar mısınız? Kaçarken bile süper :D Bu arada o prens ne fitne fesat bişiydi.

Kaç bölüm izledik şu Gossip Girl'ü? Blair sayesinde saç bantları yeniden ortaya çıkmıştı.Blair denilince zaten ilk akla gelenlerden biridir saç bantları ve taçları.Şekil şekil,renk renk her bölümde başka bir tane.Dizide kendine özgü stiliyle dikkatleri baya bir üstüne çekti.Dizi ilerledikçe saç bantları azalsa da yerini şapkalar almaya başladı.Ama hiç bitmedi.

Okul stilinde de oldukça farklılığıyla dikkatleri üstüne çekiyor Blair.Saç bantları yine oldukça popüler.Kırmızı çorapları ise oldukça benimsemiş,baya bir resimde rastgeldim.Aslında okul stilini sevmedim.Yani o nedir ne bulmuşsa almış,giymiş gibi.O çantalar hele,gözlerim fırladı resmen yerinden.Neyse boşveriyoruz.Biz böyle okula filan gidemezdik valla.Kırmızı çanta-kırmızı çorap ikilisi Blair'ın baya bir okul stilinde yer almış anlayacağınız.Çok sevmediğim için okul stilinden daha bahsetmiyorum.

Blair'ı dizide herzaman oldukça şık kıyafetlerin içinde gördük dizide.Rahat kıyafetler içinde sadece gecelik veya sabahlıklarla karşımıza çıktı kendisi.Sevdiğim en şık kıyafetleri bunlar.Özellikle Oscar De La Renta imzalı kırmızı mükemmel tuvalet.Dizide Blair'ın belli bir stili yok,daha doğrusu belli bir renk yok sık kullandığı.Genelde bir karmaşıklık söz konusu.Blair'ı hiç kot giyerken gördünüz mü :D Görmediniz tabiki de.Moda tasarımcısı bir annenin kızı olduğu için her daim onu tasarım kıyafetlerde görüyoruz zaten dizide.Birde Audrey Hepburn'e çok benzetiyorlar dizide kendisini.

Kışın giydiği kabanlarla herdaim göz dolduran Blair bir de şapkalarıyla dediğim gibi adeta saç bantlarını aratmıyor.Genelde Blair'ın dizideki Serena karakterinin aksine hanım hanımcık bir karakteri var.Yani çoğu zaman.Karakter derken giyinişi kastettim yoksa yani Blair'ı bilirsiniz.Sade renkler tercih etsede kışın çantalarıyla göz alıcılığını konuşturuyor yine.

Blair için yaz daha canlı renklerle geçiyor.Oldukça cicili bicili giyiniyor kızımız.Ve yazın ki stilini sevmiş bulunuyorum.Oldukça karmaşık şeyleri biraraya getiriyor.Örneğin o elmalı bluzun altına o balon etek ilginç bir tercih olmuş.Ama yakışmış mı yakışmış.Şapkasıyla birlikte oldukça sofistike bir hava katmış Blair'a.

Sizlere Blair hiç pantolon giymiyor demiştim değil mi? İşte size 2 bölüm de pantolon giymiş.Nasıl unuttum ben bu bölümleri! 3-4 bölümde şort giymiş.Tabiki de tamamlayıcıları desenli çorapları.Ama tabiki de New York sosyetesinden birine jean giymek düşmeyeceği için Blair hiç jean giymemiş sanırım.Ama o sol alttaki pantolonu hiç sevmedim ya ,berbat yani.Blair oldukça karmaşık parçaları biraraya getirerek giyindiği için bazen çok güzel oluyor ama bazen de vasat ki ne vasat !

Son olarak Blair'ın gecelik ve sabahlıkları :D Paylaşmasam olmazdı.Genellikle hatta çoğu zaman saten kullanılmış.Chuck'a güzel görünmek için oldukça seksi görünüyor Blair herzamanki gibi.Kız işini biliyor :D ehehe

Vee "Queen B" nin yazısını muhteşem Blair-Chuck aşkı fotoğrafıyla sonlandırıyorum.
Blair Waldorf dizide kıyafetleri ve saçıyla kusursuz görünüyordu.Yani akılda hep öyle kalıcak..Çoğu zaman aklı karışmış mı karışmış ama olsun.New Sosyetesine yakışır bir imaj çizdi dizide.Feminen bir rolde olduğu için bol bol dantel,fiyonk gibi detaylarla karşımıza çıktı.

Kendine has tarzıyla Blair'ı görmeyi çok özlemişim valla.Arada böyle yad etmek lazım eskileri.
Şimdilik görüşmek üzere :D
Siz Blair Waldorf stilini nasıl buluyorsunuz?
xOxO




Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. nasıl özlemişim fotograflara bakarken farkettim çok özel bir diziydi neyse sonu iyi bitti sonuçya herşeyin sonu var favorim hep Blair olmuştur aklı onun gibi çalışan zeki insanları severim kıayafetlerde şahane görsel şölen di resmen bu dizi şimdi nerde

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe