Bioderma Sensibio H2O

by - 21:21

Merhabalar :)
Bugün sizlere neredeyse bütün bloggerların blogunda yer alan,çokça övülen bir ürün olan Bioderma'nın sensibio H2O sundan bahsedicem.Normalde bu kadar para verecek bir insan hiç değilim biliyorsunuz,ama bir arkadaşımla ortak aldığımız için tanesini 20 tl gibi bir fiyata bulunca almadan duramadım eczanede.Tamamen istek dışı bir alım oldu yani.Kendisini yazın başından beri kullanıyorum.Bu kullanım ara ara bir kullanım oldu.Çünkü gördüğünüz gibi hala çoğu duruyor.

Peki bu su ne işe yarıyor?
Benim ilk deneyimim Garnier Kusursuz Makyaj Temizleyici Su'yu olduğu için onun üzerinden yorum yapabilirim.Durulanmaya gerek kalmadan en zor makyajları bile çıkartan bir ürün bu Bioderma Sensibio H2O.Aynı su gibi renksiz bir yapısı var.Bir makyaj pedi yardımıyla yüzümdeki makyajı siliyorum.Makyajı temizlerken özellikle bb krem,fondöten olsun böyle ürünleri silmede daha başarılı bence.Göz makyajında tahrişe neden olmuyor,kızarmıyor cilt.Ama tek bir hareketle göz makyajını çıkardığını söyleyemicem.Çünkü Garnier gibi bu da zaman alıyor çıkarması.Yani şişirildiği gibi tek bir hareketle filan ürün çıkması gibi bir konu söz konusu değil. Ondan göz makyajını çift fazlılarla çıkarmaya devam.Ürün cildimi ferahlatıyor,cildi germiyor.

Birde fiyatı tabiki de çok çok pahalı.Yine bir indirime denk gelmedikçe hayatta almam.Çünkü aynı işlevi Garnier'de görüyor ve yarısından bile az fiyata.Bence cilt temizliği konusunda çok iyi.Gözeneklere sıkışmış makyaj artıklarını derinlemesine temizlediğine inanıyorum.Kullanım ömrü 12 ay.Ondan bitirmek için bol bol vaktiniz var.
Anlayacağınız ben ürünü sevdim ama tabi ki de sevmediğim bazı özellikleri mevcut.Onları da sizlere özet geçtim.İndirimde döneminde alınması gereken bu ürünü bence sadece indirim zamanında edinin.Ama neden bu kadar övüldüğüne hala anlam veremedim. Şimdilik benden bu kadar.
Siz bu üründen memnun musunuz?
Sevgilerimle :)

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Paylaşım için teşekkürler bence göz makyajını en iyi bebak acı badem sütü temizliyor hem ucuz hem sağlıklı

    benim bloğuma da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. acıbadem kokusunu sevmediğimden denemedim açıkçası bilmiyorum :(

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe