L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black Maskara

by - 17:12


Loreal bu maskarasını anneler gününde gözüme kestirmiştim ama o gün Alix Avien'in bir maskarasını almıştım.Şansıma kazandığım bir çekilişte bu güzelim rimeli bana yolladılar.Bazen çok şanslı olabiliyorum sanırım.Ürün benim minicik kirpikleri ortaya çıkardı.Adına yakışır bir rimel gerçekten.Gözleri simsiyah yapıyor.Onunda etkisi çok büyük galiba.Ürünün ambalajı olsun diğer rimellere göre farklı,daha tombul yani.Ürünü ilk kat sürdüğünüzde bile iyi.Ama ben 2 kat sürüyorum,kirpikleri uzun ve gür olanlar için 1 kat yeterli olacaktır sanırım.Kirpikleri çok iyi dolgunlaştırıyor,uzatıyor rimel.Ve en önemlisi topaklanma yapmıyor.Sanırım rimel alırken en önemli kriterimiz zaten topaklanma meselesidir,ama bu ürün bende yapmadı.Ondan çok sevdim bu yanını.


Rimelin yapısına gelicek olursak.Çok yoğun bir kıvamı yok.Biraz sulu gibi geldi bana.Ondan biraz bulaşıyor sürerken.Ben kulak pamuğuyla temizlemeyi tercih edenlerdenim,bulaşan yerlerini.Ben bu rimele kesinlikle bayıldım.Yine Loreal'in yarı fiyatına indirim gibi bir kampanyası olursa kesinlikle koşa koşa alırım.Sizde kesinlikle bir deneyin derim,eminim ki pişman olmayacaksınız :) Normal Fiyatı;45 TL ama indirimlerle daha ucuza alabilirsiniz.

Sevgilerle :D


Bunlarda İlgini Çekebilir

9 kişi dedi ki

  1. tam da yeni bir rimel arayışındaydım :) Bunu görmem ilaç gibi geldi.

    YanıtlaSil
  2. Watsons indirimi var hazır, gidip birtane edinmeliyim. Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet watsons da indirim var :D kaçırma bu fırsatı :D

      Sil
  3. Lorealin maskaralarından en en sevdiğim seri ama ben klasik olanına aşığım aralarında fark var performans olarak :) Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben klasik olanını hiç bilmiyorum.bir dahaki indiriminde ona da göz atmak gerek ozaman :D teşekkürler

      Sil
  4. Merhabalar canım,
    Bloğunu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da beklerim. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm....:))

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe