Sebamed Sun Care 50+ (Güneş Koruyucu)

by - 19:53


Yazın bu sıcak günlerinde herkesin vazgeçilmezi güneş koruyucular.Kimileri güneş koruyucuları kullanmanın faydalı kimisiyse zararlı olduğunu söylüyor.Ben yararlı olduğuna inanarak kullanmaya devam ediyorum.Sebamed hiç kullanmadığım bir markaydı .Bunu annemin doktoru önermiş anneme,bizde aldık ve çok memnun kaldık.

Sürdüğümde vücudumda yapış yapış bir his bırakmıyor krem.Kuru ciltler için pek ideal olmayabilir gibi geldi bana  bu krem çünkü baya bir yoğun bir yapısı var.Vücudunuza baya yedirmeniz gerekiyor kremi ondan beyazlık kalmasın diye yani.Ayrıca ürün parafinde içermiyor.Unutmadan güneş koruyucuları akşam makyaj çıkarır gibi çıkartın.Çünkü bu kremler siyah noktalara zemin hazırlıyorlarmış.Ve bu ürün 75 ml.Fiyatı;48TL 

Ben bu ürünü sevdim.Bir zararını görmedim.Tavsiye ederim yani sizede.

Herkese iyi güneşlenmeler :)

Sevgilerle.


Bloglovinde BURADAYIM

Twitterda BURADAYIM 

Facebookda BURADAYIM

Googleda BURADAYIM

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. merhaba
    ben zor kullanmıştım bu kremi pek beyazlık bırakıyodu. parlatıyodu. cilt tipiyle alakalı sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cilt tipiyle alakalı olabilir .Bendede beyazlık bırakıyor gibi ondan kremi çok iyi yedirmem gerekiyor :)

      Sil
  2. Doktor önerisi demişssin ya canım. Benim aklımdaki en büyük soru işareti 50 faktör ve 30 faktör arasında. Kimisi 50 faktör kullanımı zararlı 30 faktör idealdir diyor. Doktor bununla ilgili birşey demişmiydi ? :)
    Gerçi doktor bunu önerdiyse bir bildiği vardır amaaa.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bununla ilgili birşey dedimi pek bilmiyorum ama annemin cildi çok aşırı hassas.güneşte hemen kızarıklıklar,çillenme filan oluşuyor.Ondan sanırım doktor bunu önermişti.Ben zararını görmedim ürünün canım :)

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe