Çekiliş Kazandım/Anılardan Seçil'miş

by - 22:35

Herkese merhaba,
Bu son 2-3 gündür bahtım çok iyi.Allah nazarlardan korusun.Kaşıyorum hemen..Anılardan Seçil'miş in mini çekilişini kazanmışım.Bugün elime ulaştı hediyeleri.



Hepsine birer birer bayıldım.Daha önce hiç ''elf''ürünlerini kullanmamıştım.Bu far a bayıldım.Kahve ve tonlarını içeriyor.Essence ürünlerini de pek kullandığım söylenemez doğrusu.Gri far çok hoşuma gitti gerçekten.Oje ye de bayıldım,rengi filan süper.Çekilişin en önemli ürünü kolajenli serum kutusuydu sanırım.Ama ben nasıl kullanacağım hakkında pek bir fikrim yok.Yani arkasını okudumda bana pek bir yararı yok galiba şuan.Sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz? Bu arada kutuyu açtığımda içinden öyle güzel bir koku geldi ki size anlatamam.Eşyalar çok özenle paketlenmiş.Seçil e çok ama çok teşekkür ederim.


Kutunun içinden gelen güzel kokudan bahsediyordum dimi ? İşte o koku çekilişte olmayan ama Seçil'in bana yolladığı muhteşem el peelinginden geliyormuş.Kesinlikle bayıldım.Seçil çekilişinde olmadığı halde bana ekstradan bir ürün daha yollamış.Oda Eyeliner kalemi.Onada bayıldım gri renkte. 

Seçil'e çok ama çok teşekkür ediyorum hediyeleri için...

Kendisine kocaman öpücüklerimi yolluyorum.

Sevgilerle..


Bunlarda İlgini Çekebilir

10 kişi dedi ki

  1. Hediyelerin çok güzelmiş, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan pamuk şekerim :)

    YanıtlaSil
  3. El peelinginin kokusu gerçekten harika :) güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle harikaa :D insanın sürekli koklayası geliyorr

      Sil
  4. Güzel günlerde kullan canım :)
    Peelingden bende bir tane daha var ama henüz kullanmadığım için kokusunu hiç fark etmemiştim :)))
    Serumu bir iki damla avucuma alıp nemlendiriciden önce sürüyorum. Cilt tipin normal ya da kuruysa gece uyumadan önce kullanabilirsin, yağlıysa fazla nemlendirebilir :)
    Bugün elinde olur diye tahmin ediyordum ama sen yayınlamışsın bile, hemen ulaşmasına çok sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D bende çok sevindim canım hemen elime ulaşmasına.peelingi hemen kullanmalısın kokusuna bayıldım.kokusu süper.. çok sağol canım :D

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe