Neler Aldım ? #21

by - 21:55

 Merhabalar! 
Yılbaşı dolayısıyla her yerde indirim oldu. Özellikle kozmetik mağazaları merakla beklediklerimdi. Bu indirim döneminde beni memnun eden mağaza şaşırtıcı derecede Watsons oldu. Gerçekten çoğu üründe indirim vardı ve geçen senelere göre daha çoktu bence indirim. İlk indirimlere Watsons başladığı için ilk ordan başladım alışverişe.

 Pedlerde %40a varan indirim vardı. Günlük ped'lerde çok uyguna düşünce,nasıl olsa lazım olucak diyerek edindim. 2 tl gibi bir fiyattı. BB krem ise benim çok sevdiğim ve yazısını da yazdığım , depo etmek istediğim bir üründü.  Ürün normalde 30tl ama 22 gibi bir fiyata inince alayım dedim ama ben ilk aldığımda 16tl gibi birşeydi.Yani daha uyguna da düşüyor.Yazısını da yazmıştım burda. Rimmel'in pudrası çok çok uygun fiyatlı ve ihtiyaçlarımı karşılayan bir pudra. 8,5tl gibi bir fiyata düşmüştü.Almasam olmazdı.Yazısı şurda.  Toplamda 32,5tl gibi bir fiyatla Watsons alışverişim bitti.

Burdan sonraki durağım Gratis idi. İlk almak istediğim Balm Schwing eyeliner dı. %40+%10 indirim vardı. 20,5 gibi bir fiyata düşmüştü. En sevdiğim eyelinerı kaçırmamak olmazdı. Yazısı da şurda. Artık kuru şampuan almam gerekti.Bitmişti benim ki. Batiste 18,5tl fiyata düşmüştü. Ama istediğimden yoktu. Kokusunu sevmediğim kalmıştı. John frieda da da baya indirim vardı fakat yine kalmamıştı.Ben de son gayret bunu aldım. Pek indirimli değildi yada normal fiyatı abartarak indirimli gibi koymuşlardı. 12,5tl gibi bir fiyatı vardı. Yazısı da şurda.Çantama atmalık Hobby el kremi aldım. 1-1,5tl gibi bir fiyattı. Son olarak da 25 tl ve üzerine ıslak mendil 1tl idi .Aldım gitti bende.Ve böylece Gratis alışverişim de bitti.

Migros benim çok sevdiğim mağaza.%50 indirim oluyor hep.Temizleme jelini depoladım.4,75 gibi bir fiyatı vardı.Çok iyi ya.Ne zaman bitecek buranın indirimi bilmiyorum açıkçası.Ama bitmeden koşun.Tüm kozmetiğe toplamda 90 tl gibi birşey harcadım.

 Şimdi yılbaşı hediyeleri aldım 1-2 kişiden onları paylaşmak istiyorum.İlk hediyemi blog dünyası sayesinde tanıdığım ,tur vesilesiyle de tanıştığım Başak ablam. Gerçekten kendisini ablam gibi görüyorum.Sağolsun beni düşünmüş. Çok şeker bir kupa ve kelebekli kitap ayraçları yollamış.Böyle bir şekerlik yok. Kendisini burdan yine kocaman kocaman öpüyorum.

Bu hediyemi ise çok çok değer verdiğim oda arkadaşım aldı. 4 yıldır kendisiyle birlikteyim. Gerçekten çok iyi anlaşıp,birbirimize değer veriyoruz. Kendisi beni o kadar iyi tanıyor ki ,okumakta olduğum Taht oyunları serisinin devam kitaplarını almış. Tam da kaldığım yerden almış. Mükemmel hediyelerimle böylece bu yıl da bitti gibi.

Umarım herkesin yeni yılı mutlu ve huzurlu geçer.
Şimdilik böyle,
Siz indirimlerden neler aldınız?


Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Benim stoklarım dolu olduğu için bu indirimde pek bir şey almadım ama Migros'a uğrayıp birkaç parça bir şey aldım. Kadınlar günü indirimine kadar elimdeki ürünleri bitirip alışveriş hevesimi o zamana saklıyorum.

    Yılbaşı hediyelerini çok beğendim. Hediyelerini de aldıklarını da iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Sende güle güle kullan aldıklarını

      Sil
  2. Güzel bir alışveriş olmuş, hepsi gerçekten değerlendirilebilecek türden. Migros indirimlerinden ise annem bahsetti. Gerçekten hemen gidip kontrol edeceğim kalmış birşeyler varsa değerlendirmek gerek. Güzel günlerde kullanın hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım birşeyler alabilmişsindir indirimden. Teşekkürler :)

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe