Neler Aldım ? #20

by - 22:46

Yine bir alışveriş yazısı yazmak istedim. Bayadır yazamıyordum,son zamanlarda aldıklarımı yazayım dedim.Genelde kıyafet üzerine yoğunlaşsam da az ve öz şeyler aldığımı düşünüyorum.Sizlere de fikir vermesi açısından yazıyorum.

İlk olarak kıyafetten başlayayım.HM biraz bana pazar gibi gelse de genel olarak iyice bakınca güzel şeyler bulabileceğiniz bir mağaza.Bu iki kazağı da HM den aldım.Üsttekini taytla filan giymek için,alttaki ise kısa bir kazak ve boğazlı. Bir tanesine 30 tl ödediğim bu kazaklar bence oldukça iyiler.  Mont arayışındaydım uzun zamandır. Modacruz sitesini bilmeyeniniz yoktur diye düşünüyorum. Kendisini orada gördüm ve alayım aman dedim. İyi ki de almışım. Zara markası olan bu kaşe monta bayıldım. Tam istediğim gibi şapkalı filan. Fiyatı ise 80 tl idi. Bence hiçbir şey. Eğer siteyi bilmeyenler bir incelesinler, güzel şeyler var. Tabi ikinci el düşünenlere. 

İkinci olarak kozmetik indirimimden bahsedeyim. Maybelline'in bu rujları indirimdeydi. 8 tl gibi birşeydi bir ara. 630 numarasını aldım hemen. Garnier'in tanıttığım Saf ve Temiz Makyaj temizleme suyundan aldım.  Oda 15-20 tl gibi birşeydi. Unuttum şuan. Maybelline'in Rocket rimelinden aldım. İndirimdeydi oda 12 tl gibi birşeydi. Flormar'da ikinciye %70 gibi bir kampanya vardı sanırım bu pudrayı da o vesileyle aldım. Arkadaşımla ortak girdik.Son olarak da Gliss'in bu serisinin elimde şampuanı mevcuttu ama saç kremi yoktu. Ondan aldım.10 tl gibi birşeydi bu da.Böylelikle kozmetik bitti.Bu son 1 ayda aldıklarım sanırım.

Son olarak Mango'da %50ye varan bir indirim vardı.Hala devam ediyor mu bilmiyorum. Geçen hafta bu çantayı aldım. Siyah bir çantaya çok ihtiyacım vardı.Hemen aldım. Görsem Mango demem ama sevdim çanta işte. 50tl'ye aldım çantayı.

Benim aldıklarım şimdilik böyle.Siz indirimlerden neler aldınız?

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. hepsini güle güle kullan bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan, ben de uzun zamandır çanta arıyorum, yıl bitmeden çantamı da alsam o_O :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe