Golden Rose Infinity Lash Volume & Length Maskara

by - 16:26

Sevdiğim bir marka olan Golden Rose'un rimelinden bahsedeceğim bugün. Bu ara yazıları biriktirdim,bir sürü yazı var önümüzde. Hazır olun yani. Bu ürün büyük ve geniş bir fırçaya sahip. Kirpikleri yapıştırmadan tek tek ayırmayı, hacim ve uzunluk vermeyi vaat ediyor. Ürünün ambalajı da çok dikkat çekici, en sevdiğim renk mor . Mor rengi beni benden aldı açıkçası.

Maskaranın kıvamı çok yoğun değil ama çok sıvı değil.Bence kıvamı gayet iyi. Vaat ettiği gibi kirpikleri tek tek ayırıyor .İki kat uygulasanız bile kirpiklerinizi yapıştırmıyor, ağırlaştırmıyor,topaklandırmıyor. Fırçası kıl yapıya sahip, plastik değil maalesef. Ama yine sevdim. Tek hacim verme özelliğini sevemedim çünkü öyle bir özelliğini göremedim pek.  Kirpiklerim az olduğundan mıdır nedir hacim verme konusunda bende yetersiz kaldı.

Uzatma konusunda ise orta derecede. Kirpikleri kıvırma konusunda sınıfta kaldı. Ama ben genel olarak uygun fiyatlı ve güzel bir ürün buldum bunu. Tercih ettiğim bir ürün. Fiyatı 19.90tl. Bence de uygun fiyatlı alınabilir ürünlerden. Deneyin derim. Ürünü Gratis, internet sitesinden filan edinebilirsiniz.


Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe