Garnier Micellar Saf & Temiz Makyaj Temizleme Suyu

by - 15:15

Merhabalar!
Garnier'in kusursuz makyaj temizleme suyu'nu çok sevenlerden biriydim. Diğer ürünün yazısı için tık. Garnier yeni bir ambalajla, daha doğrusu eskisine çok benzeyen ambalaj ama farklı bir seriyle makyaj temizleme sularını yeniledi.Özellikle bu seri benim cilt tipime uyunca hemen aldım.Bu seri " karmadan yağlıya dönük ciltler " için üretilmiş. Bu serinin ilk göze çarpan farkı suyun rengi,mavimsi bir rengi var bu suyun.
Bu seri temizlerken diğer makyaj temizleme suyuna göre mat yağlı değilde mat bir görüntü vaat ediyor.Özellikle T bölgesi benim gibi çok yağlı olan biri için güzel bir ürün.Cildimde kuruluk yapmadı . Eski ürünü de deneyimleyen biri olarak arada temizleme bakımından bir fark göremedim. Hatta ambalajı olsun, yapısı olsun yine bir fark göremedim. Sadece dediğim gibi cildim eski üründeki gibi çok yağlı his bırakmıyor. Bu his daha az şimdiki üründe.

Ben Garnier'in makyaj temizleme sularını tavsiye ediyorum, makyaj çıkartırken. Çünkü fiyat olarak çok çok uygun. Ayrıca 400 ml ürün olması da cabası. Bence ikisi arasında bir fark olmasa da karmadan yağlıya dönük ciltler bir deneyebilir. Şans verebilirsiniz yani.
Daha sık sık yazmaya çalışıcam.
10 kişi takipten çıkmış blogumu.Üzüldüm ama daha bir sıkı sarılıcam bloguma :)
 Yeni haberlerle,yeni olaylarla burada olucam.
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Serinin pembesini denemiştim. Pek yağlı his aldığımı söyleyemem fakat cildim yazları karmadan yağlıya kışın ise kuruya döönük yani tm bir karma ! Pembe den memnundum içerik olarakta kötü durmuyor, elimdekiler azaldığında ve indirimde görürsem denenecekelr arasında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerik olarak idare eder düzeyde. Deneyince seversiniz umarım

      Sil
  2. İşte bu tam bana göre :) Karmadan yağlıya dönük bir cildim var.Pembe ambalajlısını alma konusunda terddüt etmiştim ama bu ürünü tereddütsüz alabilirim yorumun sayesinde :) Çünkü bu tarz ürünleri kullandıktan sonra cildimde yağlılık hissi beni çok rahatsız ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de en nefret ettiğim his yağlılık hissi.

      Sil
  3. arada derede kaldığım bir ürün daha sade olsaydı içeriği daha çok sevebilirdim ^^

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe