Yves Rocher Perfecting Tonik

by - 19:59

Merhabalar,
Yves Rocher ürünlerini genel itibariyle severek kullanıyorum.Bu bendeki toniğin serisi detoks etkili bir seri.Seri temizleme köpüğü,temizleme sütü, tonik ve makyaj temizleme suyu olmak üzere 4 parçadan oluşuyor.Seri yüzdeki yorgunluk belirtilerini silmeyi ve yüzü daha genç göstermeyi vaat ediyor.Tanışalı yaklaşık 2-3 ay oluyor ürünü ama başlamak ancak önceki toniğim bittikten sonra yani bu da yaklaşık olarak 20 günlük bir süreye tekabül ediyor.İçeriğinde 3 çeşit farklı çay var;Yeşil çay,Madagaskar çayı ve Beyaz  çay.

Toniğin kıvamı diğer toniklere hiç benzemiyor açıkçası.Daha yoğun bir yapıya sahip.Bu da üründen daha bir verim almayı sağlıyor bence.Ürünün kokusunu pek yadırgamadım hatta sevdim bile denebilinir.Ama kokuya hassas olanlar iyice koklayıp alsınlar derim.Biliyorsunuz ki diğer tonikleri göz çevremiz hassas olduğu için o bölgede kullanamıyoruz.İşte bu toniğin en önemli özelliği göz ve makyaj temizliğinde kullanılabiliniyor olması.Ayrıca düşünenler olabilir söyleyeyim benim gözümü hiç yakmadı ürün.
Gerçekten vaatlerini yerine getiren bir ürün bence.Ciltte yapış yapış bir his bırakmıyor.Daha çok ciltte matlaşmayı sağlıyor ürün.Benim için mükemmel bir ürün oldu bu.Fiyatı 29.90 tL. Eğer tonik arayışındaysanız Yves Rocher'ın bu muhteşem toniğine bir şans verin derim.

Sevgilerimle.

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Benim de elimdeki tek tonik su an bu:) aldigimda hic yorum okumadan almistim, kivamina cok sasirmistim o yuzden ama ben de senin gibi cok sevdim. Yuzume maske yaptiktan sonra krem gibi de uyguluyorum yuzume. Emilimi biraz gec oluyor ama cok guzel bir his birakiyor.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede yüzde bıraktığı his çok güzel :D

      Sil
  2. ben de bu toniği seviyorum evet kokusu biraz tuhaf ama güzel arındırıyor bence..

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe