Avéne Termal Su

by - 16:33

Termal suları çok merak etmişimdir.En sonunda eczane de kendisine rastlayınca açıkçası denemek için paraya kıydım ve aldım.Öncelikle ilk termal suyum olduğu için karşılaştırma filan yapamıyorum.Termal su'yu bilmeyenler için kısaca özetleyeyim.Kullanmadan önce internette baya bir araştırma yaptım.Nasıl kullanırsam daha yararlı olur gibisinden.En önemlisi aslında termal suyu tüm vücudunuzda kullanabilirsiniz.Termal suyu cildimize uyguladığımda rahatlık ve ferahlık verdiğini de söyleyebilirim size.

Makyaj öncesi genelde cildime sıkıyorum ürünü.Birde cildimi temizledikten sonra cildim çok kızarıyor,onun için sıkıyorum ürünü.Fıslattıktan sonra ellerimle cildime iyice yedirip kurumasını bekliyorum.Yüzümün ve cildimin neme ihtiyacı olduğu anda yüzüme,kollarıma gerekli olan tüm cildime ürünü sıkıyorum.İnanılmaz bir etkisi var.
Termal suyu ayrıca;epilasyondan sonra,sivilce yaraları,dediğim gibi kızarıklıklara da kullanılabilir.Ayrıca bazen pudra kullandığımda cildimde yer yer çizgiler oluşuyordu.O çizgileri daha hafifletmek adına da bu suyu kullanıyorum.Tahriş olmuş ve hassas olan cildinizi yatıştırmak için birebir kullanılması gereken bir ürün aslında.Makyaj sabitleme özelliği olduğunu da biliyorum bu ürünün ama aman aman bir tarafını göremedim o konuda açıkçası.Siz ürünü makyaj yapmadan önce fırçalarınıza da sıkabilirsiniz dediğim gibi.En güzel etki onda ortaya çıkıyor.
Ürünün üzerinde "sallamayın" yazıyor.Unutmayın sakın sallamayın.Yazın özellikle kullanmadan 10-15 dakika önce buzluğa koyun ayrıca.Öylece daha bir ferahlık geliyor insanın cildine.Ben okudum ve yaptım.Daha bir etkili oluyor bence.

Bu bendeki ürünün 50 mL lik boyu.10 tl gibi bir fiyata aldım eczaneden yazın.Hem çantaya atmalık hem de denemelik.Yazın daha sık kullandım bu ürünü aslında,şimdi o kadar tercih etmiyorum.Sadece nemlendirmeye ihtiyaç duyduğum zamanlar.Benim ilk termal su deneyimim gayet iyiydi.

Siz termal sular hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Daha onceden bir kac markanin termal suyunu alip begenmistim. Bu sene de Avene'in 300ml devasa termal suyunu aldim ama daha denemek kismet olmadi :)

    YanıtlaSil
  2. Avene Termal ile bende bu yaz tanıştım.Dolapta bekletildiğinde etkisi gerçekten çok güzel :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe