Essence Lashes Go Wild Maskara

by - 17:46

Bugün sizlere bana hediye olarak gelen bir rimeli anlatacağım.Gördüğünüz gibi rimelin görünüşü diğer bildiğimiz rimellere göre değişik.Bu rimel tüpte.Bunu Eessence standlarında görür dururdum,çokta merak ederdim.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve artık yorumlama zamanı dedim.Ürünün vaadi aşırı hacim verici olması.Bakalım vaatleri bende işe yaradı mı?

Ürünün fırçasını sevmedim.Ben daha çok plastik fırçaları tercih ediyorum rimelde.Yapısı ise yoğun birazda kuru bir yapısı var.Kirpiklerimde topaklanma yapmadı benim.O özelliğini sevdim.Pul pul dökülme vs.de olmadı.Ama hacim filan yoktu açıkçası.Kirpiklerimide kıvırmadı.Ben daha çok bunu diğer alternatif olarak kullanıyorum .Bunu sürdükten sonra üzerine birde Loreal'in rimelini geçiyorum.O az kaldığı için buna yöneldim.Yani baz maskara olarak kullanabilirsiniz.
Alırken çok büyük beklentiler içine girmeyin kısacası.Benim şimdilik işimi görüyor.Fiyatı 9,25 TL .Benim pek isteklerimi karşılamadı.Yine de sizdeki etkisi farklı olabilir,denemek için ideal.

Siz bu rimeli kullanıyor musunuz?
Ne düşünüyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Bu rimeli gördüm çok şirin ambalajı ama Maybelline'den vazgeçemediğim için hiç alıp denemedim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ambalajı çok şirin :) denemek için alınabilir bence

      Sil
  2. tipi çok şeker ama sadece onun için almakta olmuyor malesef:/
    http://sansaafashion.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Ben de maskarada silikon fırcalardan yanayım. Kıl farcalarda istedigim verimi alamıyorum. Pek de macera aramıyorum bu yuzden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle bende silikon fırçalara bayılıyorum :) ama arada diğer şeylerede göz atıyorum işte

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe