Bitenler/Çöpe Gidenler*3

by - 23:31


Bugün 2.postumla karşınızdayım.
Ve 3. bitenler postumla da tabi :)  Sürekli dile getiriyorum biliyorum ama ürün bitirmesini hiç sevmiyorum.Bunlarda kendimi zorladıklarımdan bir kaçı.Ancak bunlar bittiler.Artık kendimi bitirme projelerinden birine vericem.Çünkü bu ürünler biticek gibi değil.Şimdi bakalım neler bitirmişim?


1- Doa Keratinli Saç Bakım Maskesi ; Bu maskeyle ilgili yazım burda . Bitirmesi baya bir zor oldu .Ki ben 2 günde bir saçlarımı yıkarım yani.

2- Clemy Salatalıklı Krem; Bununla ilgili yazımda şurada . Küçük krem olduğuna bakmayın ama bitmiyor yani.Buram buram salatalık kokuyor ve de.Hoş yani.


3- Rival De Loop El Peelingi ; Bunun yazısıda burda .Ben kokusuna bayıldım.Ve bitirmesi en kolay buydu sanırım.Ben çok sevdim.Eğer Rossman açılırsa buraya kesin alırım.

4- Pierre F Nazik Soyucu Temizleyici ; Bunun yazısıda burda .Bunun kokusuna da ayrı bir hasta oldum gerçekten. 3-4 kullanıma bitti zaten.Gratise uğradığımda Eylül'de kesin tam boyundan alırım.


5-Flormar Göz Kalemi ; Bundan da şurda bahsetmiştim.Kendisinin ucu artık yok gibi birşey.Yani ucu açılmıyor çürük çıktı gibi birşey. Ondan kendisi çöpe atılanlardan.

6-Eklips Makyaj Süngeri; Bu makyaj süngerini ne çok sevdiğimi bu yazımda bahsetmiştim.Fakat artık ömrü yok gibi birşey. Fondöten rengine döndü,kopkoyu birşey oldu.Artık atılma vakti geldi , ilk iş Gratis'ten bir tane daha edinmek.

7- Burberry Doldurma Parfüm ; Bu kokuyu hep seviyorum.Aldığım zaman 1 alana bir bedava olduğu için hemen aldım.Normalde Flormar'ın parfümünü kullanıyorum :)  Kokusu çabuk geçiyor ama 5 liralık parfüm işte. Sürekli sık,ne olcak ki :D



8-Clarins Extra-Firming Day Cream ; Happy Box kutumdan çıkan bu kremi bitirdim ama ne işe yaradığını ben bile bilmiyorum doğrusu ..

9- Clarins Eye Revive Beauty Flash ; Bu yazımda bahsetmiştim bu kremden.Neyseki bitti.

10-Bamboo Sünger ; Resimlerde çekilmeden kendisi atılmıştı bile.Bu yazımda kendisinden nefret ettiğimi yazmıştım.Bir daha da hayatta almam..

Benim zorla bitirebildiklerim bunlar,Yarın bende Bitirme Projesine başlıyorum inşallah.Yarın detayları yazarım.Belki sizlerle beraber başlarız bu kampanyaya ne dersiniz? Yarın görüşmek üzere.

Sevgilerimle.



Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Ben de bir bitenlr projesi yapacağım aslında biliyor musun :)
    En iyisi seninle birlikte paylaşayım :)

    YanıtlaSil
  2. tatlım hayırlı olsun bitenler , bittikçe de yerine yenileri gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D sonra yenilerini bitirme çabaları..inşallah canım

      Sil
  3. Yenılerıne yer acıldı desene :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle oldu :D daha bitmesi gereken çok şey var çook

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe