Pastel Day Long Lip Color Kissproof | 27

by - 00:33

Merhabalar!
Yazıma başlamadan önce sizlere bir sorum var : Blogun yeni tasarımı hoşunuza gitti mi? Evet cevaplarınızı bekliyorum.Konumuza geri dönüyorum.Bugün sevdiğimiz pastelin likit rujlarından 27 numarasından bahsedicem.Bu numarasını kardeşim hediye etti bana.Ama etmez olaydı.Nedenini yazının ilerisinde okuyabilirsiniz.Açık pembeye yakın bir nude rengi bu.Bildiğiniz gibi ben buğday tenliyim.

Ruj bende sürüldüğünde bildiğiniz "ne mana" durdu.Tabi ki de bu dudaktan dudağa değişecektir.Dediğim gibi ben buğday tenli olduğumdan hoş durmadı büyük ihtimalle.Açık tenlilerde güzel duracaktır.Rengi hafif bir renk .Ama sevmemin nedeni tek rengi de değil.Ayrıca ruju dudağa sürdüğümde izi belli oluyordu.Bildiğiniz katman katman durdu yani.Tek sürüşte sürmek lazım ruju.Oldukça sıvı bir yapısı vardı.Anlamadım bu rujun diğer seriden farkı vardı sanki.

Unutmadan resimde 27 numaranın yanındaki koyu renk 19 numara.Onuda sürmüş bulundum.Ben hiç sevemedim bu ruju.Telefonumun azizliğinden çekemedim doğru dürüst.Bundan sonra gün ışığıyla çekeyim bari.Daha iyi belli oluyor.Öyle yani.Siz bu rengi nasıl buldunuz? Ama dediğim gibi dudak rengine ve ten renginize göre güzel durabilir.

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Blog tasarımı güzel olmuş bence, güle güle kullan :) aslında bu rujun rengi bence çok güzel; ama, dediğin doğru... açık tenlerde daha hoş durur. Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe