Astroloji ve Burçlar

by - 14:54

Astroloji hepimizin zaman zaman da olsa ilgisini çekmiş bir konudur.Yıldızların yer olayları üzerindeki etkisini belirtmeye ve bu etkileri göz önünde tutarak geleceği önceden bildirmeye dayanıyor astroloji. Özellikle burçlar konusu araştırmaya değer bir konu.Benim burcum başak.Burçların aylara göre yorumlarını sizde okumak isterseniz  neotempo.com/burclardan yardım alabilirsiniz.


Sayfadaki yorumları ünlü astroloji yazarı Susan Miller yorumluyor.Örneğin ekim ayında başak burcu için ; "Mars 27 Eylül'de aşk evinize girmişti. Bu ay da aşk konusunda size güç vermeye devam edecek. Gizemli havanız başkaları tarafından farkediliyor. Eğer bekarsanız ve aşk arıyorsanız, karşınıza her an yeni biri çıkabilir. Mars bu eve gelmeyeli iki yıl oldu. Dolayısıyla bu ay sosyalleşerek fırsatı iyi değerlendirin. 13, 20 ve 28 Ekim'de ilişkinizle ilgili bazı sorunlar yaşamanız mümkün ama genel olarak Mars 9 Kasım'da ayrılana kadar sosyal hayatınızın şaşırtıcı derecede eğlenceli olduğunu göreceksiniz. "

Astrolojiye dair kafanızda herhangi bir sorun varsa bir bakının.Ayrıca hepimiz zaman zaman düşünürüz değil mi acaba bu ay hayatımda neler olucak diye bir merak içimizi sarmaz mı? Neotempo sitesinde ayrıca aşk testi,kişilik,psikoloji testleri gibi testlerde mevcut.Birçok kategoriden konuya da ulaşabiliniyor.Yaşam,politika,gündem.. ne ararsanız mevcut.Dediğim gibi ben genel olarak Susan Miller'ın burç yorumlarına kafayı takmış durumdayım.Hangi ay nolucak? Hangi gezegenler ne durumda? Napıyor? Nasıl etkiliyor beni? Sıkı takipteyim.

Eğer sizde burçlar ve astroloji hakkında bilgi edinmek isterseniz kesin bir uğrayın derim.

Bunlarda İlgini Çekebilir

0 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe