Bitenler / Çöpe Gidenler * 15

by - 16:34


Merhaba,
Bu ay bitenler kutum yine birikince,artık poşettekileri atmam lazım dedim.Yine makyaj ürünü bitirmesem de çok fazla bol bol temizlik ürünü bitirdim.Aslında ürünleri bazen bitirsem de bu poşete atmayı unutuyorum.Malum unutkanlık.Neyse bakalım neler bitirmişim geçen bitenlerden sonra?


 -Avon Senses Duş Jeli ; Kendisini sürekli kullanıyorum.Gayet güzel,ucuza bulunabilecek bir duş jeli.Kalıcı kokusu yok ,öyle bir beklenti içine girmeyin valla

-İpana Diş Macunu; Sürekli diş macunum Sensodyne olsada arada başka markalar da deniyorum.Bu da sıradan bir diş macunu idi.

-Watsons Kulak Çubuğu; 12 li paketlerinden satın almıştım ben bunun.Hala bitmedi 1 sene oldu.Daha 2.ci paketi yeni bitti.Öyle yani.

-Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ; Bu ürünü bb kremimi çıkartmak için filan kullanıyorum yüzümde.Göz makyajını hemen çıkarmasa da çıkartıyor.Ben çok severek kullanıyorum.Sizlere de tavsiye ederim.Yenisini almak lazım hemen.

-Mini  Sexy Parfüm; Bir çekilişle kazanmıştım.Ancak bitti.Öncesinde morlusunu kullanmış,bitirmiştim.Bence morlusu daha güzeldi.Pek bir kalıcığı yok parfümün.Tazelemek gerekiyor sürekli.

-Flormar oje; Yeni aldığım hiç sürmediğim ojem bir anda kırıldı.Nazara geldi sanırım.Aslında hiç böyle renkler sürmem ama rengi şeker geldi.Bir anda elimden kaydı ve durum ortada.

-Maybelline Colossal Volume Express Maskara; Bu kadar iğrenç bir rimel kullanmadım ben hayatımda.İşlevsiz,yoğun gerçekten çok kötü.Ben nefret ettim.Fırçasında rimelin o sıvısı dondu,birşeyler oldu.Anlamadım ya rimel bozuktu,ya da ürün cidden berbat.Dışındaki yazısı bile kayboldu.

-Islak mendiller; Benri olanı 3 al 2 öde kampayasıyla Gratis'ten almıştım.Gayet güzel kokuyorlar.Diğer markalarda market ürünleri işte..Sepete at :D

Benim bitirdiğim ürünler bu ay böyle.
Bütlere çalışmam lazım ,ondan ben gidiyorum.
Dua edin bana,geçeyim şu dersleri,of yine hepsi kaldı ya.
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe